Sağanak Urla'yı olumsuz etkiledi

Çarşamba gününden bu yana etkisini sürdüren şiddetli yağıştan dolayı oluşan olumsuzluklar Urla’da bir takım aksaklıklara, su baskınlarına neden oldu.

 

Meydana gelen olumsuzlukları gidermek ve vatandaşın mağduriyetini önlemek için Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması gece gündüz demeden devam ediyor. Zor şartlarda olumsuzlukları en aza indirmeye çalışan ekipler Urla’nın birçok mahallesinde ve sokağında aksaklıkları giderdi. Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü Urla Belediyesine gelen ihbarlar üzerine bölgeye ekipler gönderip çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Uyar: "Vatandaşlarımız mağduriyet yaşamasın diye ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Bu havalarda dikkatli olmamız gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyemizle birlikte yaşanan mağduriyetin giderilmesi için tüm imkânlarımızla elimizden geleni yapacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri