Sedat Peker, Şehit Fethi Sekin'in babasıyla buluştu

İş adamı Sedat Peker bugün sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaptı.

Sedat Peker, İzmir’deki hain terör saldırısında şehit düşen Fethi Sekin’in babası Zeki Sekin ile bir araya geldi. İkili arasında geçen sohbeti bir açıklama içerisinde belirten Peker, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklendi.

Konuşmasında 31 Mart seçimleri ile önemli noktalara da değinen Peker’in açıklamaları şu şekilde;

Kıymetli dostlarım,

Bir gün önce yani perşembe günü AZİZ ŞEHİDİMİZ FETHİ SEKİN kardeşimizin babası ZEKİ SEKİN amca ziyaretime gelerek beni çok mutlu etti. YÜCE ALLAH ondan razı olsun. ZEKİ amcayla muhabbet ederken haliyle konu 31 Mart'ta yapılacak olan belediye yerel seçimlerine de geldi.

Bir iki tane daha fazladan belediye başkanlığı kazanabilmek için pkk'nın sivil uzantısı hdp ile kendini milliyetçi olarak tanımlayan sözde iyi parti'nin nasıl iş birliği yapabildikleri konusunu konuşurken ZEKİ amcanın çok üzüldüğünü gördüm. (İnanın ki o anın şahsıma ne kadar üzüntü verdiğini sizlere anlatamam.)

Ahmet Davutoğlu'nun liderliğindeki AK PARTİ'nin girdiği Başbakanlık seçiminde AK PARTİ'nin tek başına iktidar olacak oyu alamaması üzerine (Kılıçdaroğlu partisinin seçimden ikinci olarak çıkmış olmasına rağmen MHP'nin bilge lideri SAYIN DEVLET BAHÇELİ'ye 'Sen başbakan ol, senin başbakanlığında bir hükümet kuralım. hdp de bize dışarıdan destek verecek.' dediğinde SAYIN BAHÇELİ bu teklifi yani başbakanlığı elinin tersiyle itmişti.

"Kendilerini ATATÜRK resimleriylebozkurt resimleriyle kamufle eden bir çok fetöcü hesappkk'nın sivil uzantısı hdp'nin desteği ile başbakan olacaksam bunun tarih önünde vebali olur." diyerek başbakanlığı elinin tersiyle iten SAYIN DEVLET BAHÇELİ'yi saygısızca yakıştırmalar yaparken belki bir iki tane daha fazladan belediye başkanlığı kazanırım hayaliylehdp'nin açık desteğini kabul eden sözde iyi parti'nin genel başkanı Meral Akşener'emilliyetçi lider diye övgüler diziyorlar.

Kıymetli dostlarım seçimlerde vereceğiniz oyu önemsiz bir şey olarak görmeyin. Bu dünyada vicdanen hak dünyada da YÜCE MEVLANIN huzurunda ise sizi çok kötü, mahcup durumlara düşürebilecek şekilde lütfen oy kullanmayın.

Bir tarafta bir iki belediye için bölücülerle iş birliği yapan sözde milliyetçiler, diğer tarafta ise koskoca başbakanlığı elinin tersiyle iten MHP GENEL BAŞKANI SAYIN DEVLET BAHÇELİ...

AK PARTİ ve MHP'nin oluşturduğu CUMHUR İTTİFAKI'nı kutsal değerlerimiz ve çocuklarımızın geleceği için her ne olursa olsun ölümüne desteklemeliyiz.

TÜM İSLAM ALEMİ'NİN CUMASINI KUTLUYORUM

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

REİS SEDAT PEKER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri