Sedat Peker'den geçmiş olsun ziyareti!

Geçtiğimiz ay rahatsızlanıp hastanede tedavi altına alınan Türker İnanoğlu sağlığına kavuştu. İnanoğlu’nu ilk ziyaret eden isimlerden biri Sedat Peker oldu.

Sedat Peker sosyal medya hesaplarından Türker İnanoğlu’nu ziyaret ettiğini belirterek paylaşım yaptı. Paylaşımda takipçilerin dikkatini çeken ise Peker’in açıklamaları oldu. Peker açıklamasında Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek “Son günlerde Arap krallarının ve liderlerinin bizlere karşı yaptıkları ihanetler sinirimizi bozarken birçok konuda kendilerine destek olduğumuz Farsi İranlılar ise Suriye konusunda hemen mezhepçiliği ön plana çıkarıp yarı gizli bir şekilde aleyhimize diplomatik çalışmalar yapmaktalar” sözlerini kullandı.

İşte Sedat Peker’in O Açıklaması;

Kıymetli dostlarım,

TÜRK sinemasının oluşmasındaki en büyük katkı sahiplerinden biri olan Sayın Türker İNANOĞLU’nu geçmiş olsun dileklerimi iletmek amacıyla ziyaret ettim.

Son günlerde Arap krallarının ve liderlerinin bizlere karşı yaptıkları ihanetler sinirimizi bozarken birçok konuda kendilerine destek olduğumuz Farsi İranlılar ise Suriye konusunda hemen mezhepçiliği ön plana çıkarıp yarı gizli bir şekilde aleyhimize diplomatik çalışmalar yapmaktalar. (Gerçekten içimden hepsinin yüzüne tükürmek geliyor.)

Diğer taraftan ise en çok güvenilmesi gereken kişilerin din adamları olması gerekirken güvenilirlikle ilgili yapılan son ankette sonuç %11 çıkmış. (Yani kimse din adamlarına güvenmiyor.) Çaresiz kalan anne babaların yeni doğan bebeklerini güvenilir yer diye cami bahçesine terk ettikleri zamandan, insanların ayakkabılarının çalınmaması için ayakkabılarını caminin içine soktuğu zamana biz nasıl geldik? (Gerçekten artık hiçbir şeyi anlayamayacak duruma geldik.)

Bunun gibi yüzlerce kötü haberden sonra beyefendiliğin, adamlığın, alçak gönüllüğün simgesi sayılabilecek Türker İNANOĞLU’nun iyileşerek aramıza dönmesi, biriktirmiş olduğu yılların tecrübelerini bize aktarabilecek olması galiba son günlerin en güzel haberlerinden biriydi. (YÜCE ALLAH’ım kendisine sağlık versin, sıhhat versin.)

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri