Sedat Yüce'den sağlık çalışanlarına jest!

İzmirli sevilen sanatçı Sedat Yüce sağlık çalışanlarından şanslı bir çiftin düğün organizasyonunu üstleneceğini açıkladı.

Medya Ege- Sanatçı Sedat Yüce koronavirüs nedeniyle hayatlarını tehlikeye atarak çalışan tüm sağlık personeline teşekkür ederek, onlardan şanslı bir çiftin düğün organisazyonunu üstlenerek hediye edeceğini bildirdi. Yüce resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak:

"Covid-19 salgını nedeniyle hayatlarını tehlikeye atarak çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bu nedenle ben, İzmir’de faaliyet gösteren iş arkadaşlarım ve çözüm ortaklarımız ile "devlete bağlı sağlık kurumunda çalışan bir çiftçimizin" düğün organizasyonunu üstlenmek ve onlara hediye etmek istiyoruz.
 Detaylı bilgi, sorularınız ve sağlık çalışanı olduğunuza dair bir belge ile birlikte başvurularınızı dm yoluyla @andantino_organizasyona yapabilirsiniz. Düğün Organizasyonu; Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarından birinde belirlenecek bir hafta içi (Pazartesi, Salı ve Çarşamba) günü gerçekleştirilecektir. Mayıs ayında İnstagram hesabından gerçekleştireceğimiz canlı çekilişimiz ile İzmir ilinde ikamet eden bir çiftimiz belirlenecektir" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri