Seferihisar Belediyesi tam kadro sahada!

Seferihisar Belediyesi ekipleri, iki gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı boyunca telefon hatlarına ya da sosyal medya hesaplarına gelen her talebi karşılamaya çalışıyor.

Ezgi Yeşil- İçişleri Bakanlığı’nın dün gece 24.00’dan itibaren 31 Büyükşehir ve Zonguldak olmak üzere almış olduğu 2 günlük sokağa çıkma yasağından sonra Seferihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri evlere ekmek dağıtımı yapıyor. 

Dün geceden beri tüm ekipleriyle organize olduklarını belirten  Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “ iki gün sürecek olan sokağa çıkma yasağı boyunca telefonla yardım isteyen vatandaşlarımıza kapılarına kadar ekmeklerini götürüyoruz. Evine ekmek gitmeyen vatandaşlarımız belediyemizin telefonlarını arayarak adres bilgilerini vermeleri yeterli. Ekiplerimiz kapılarına kadar Belediye araçları ile getiriyor. Bazen vatandaşlarımızın sosyal medya üzerinden telefonların sürekli meşgul olduğu mesajları bizlere geliyor. Yoğunluk sebebiyle telefonlar meşgul olabilir.B süreçte bazı gecikmeler olabilir bu konuda vatandaşlarımızın anlayış göstermelerini rica ediyoruz. Çünkü yoğun bir talep var yetişmeye çalışıyor ekiplerimiz. Kimse telaş ya da panik yapmasın herkes evinde kalsın ekiplerimiz evlerine ulaştıracaklardır. Bu zorlu günleri dayanışma ve birlik içerisinde atlatacağız. Sağlıklı günler diliyorum herkese” diye konuştu.
Seferihisar Belediyesi’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar 0549 449 77 43 – 0549 805 88 61 ve 444 7 743 numaralarını arayarak 176 ya da 222 dahili hatlara bağlanabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri