Seferihisar'a Urfa'dan kardeş okul

Urfa'ya giden Seferihisarda ikamet eden hayırsever Gamze Ertekin ve Oluşum medya imtiyaz sahibi Ezgi Yeşil ile birlikte Seferihisar'dan yollanan hediyeleri Urfa'daki okula teslim ettiler. 

Uzun yıllardır bağlantılı olduğu okul olan Urfa'da ilkokula Ertekin bu sefer ki yolculuğunda yalnız gitmedi. Ezgi Yeşil ile yaptığı seheyat de çocuklara bir çok süpriz hediyeler ile giden hayırseverler hem kardeş okul olduklarının müjdesini vererek her zaman onların yanların olduklarının altını çizdi. 

Çocukların sevinçleri karşısında duygusal anlar yaşanan okulda çocuklarında Seferihisar'daki kardeş okul olan Urfa'daki ilkokul arkadaşlarına onlarında bir süprizi vardı. Yaptıkları bu jestden dolayı mutlu olduklarını dile getiren öğrenciler onlar da hediyelere karşılık mektup yazdılar. 

İlerleyen dönemde Seferihisara gelmelerini isteyen Ertekin, üniversite dönemlerinde de yanlarına olacaklarının bilgisini verdi. Mutluluğunu dile getiren Ezgi Yeşil küçücük dünyalarında büyük hayalleri ve idealleri olan bu çocuklar ile uzun uzun sohbet ederek onları dinledi. Ardından selfie görüntüler ile poz veren minikler ile hatıra fotoğrafı çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri