Seferihisar’da 9 Eylül coşkusu yelken yarışlarıyla taçlandı

Seferihisar’da 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, 183 sporcunun katılımıyla 7 kategoride büyük heyecanla tamamlandı. Belediye, yelkene desteğini sürdürürken, sporcusu Metehan’ın uluslararası başarısına da vurgu yaptı.

Seferihisar’da 9 Eylül coşkusu, bu yıl da denizde yelkenlerle yaşandı. 183 sporcunun katılımıyla üç gün boyunca Akarca Teos Yat ve Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, büyük bir heyecanın ardından sona erdi.

SPORCULAR, 7 FARKLI KATEGORİDE KIYASIYA MÜCADELE EDEREK KUPALARINI ALDI.

Ödül törenine katılan Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı İnanç Karabulut, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yelken sporun satrancıdır. Atlantik Okyanusu’nu 20-30 trim ile geçebilirsiniz, ancak yelkenciler bilir ki Sığacık Körfezi’nde en az 30-40 trim yapmanız gerekir. Bu zorluk aynı zamanda sporcularımıza büyük bir tecrübe kazandırıyor. Ben eminim ki, Metehan gibi birçok Seferihisar’dan yetişen sporcumuz ileride uluslararası alanda bizleri gururlandıracak. Seferihisar Belediyesi olarak yelkene ve su sporlarına desteğimizi sürdüreceğiz.”

Seferihisar Belediyesi, tüm sporcuları tebrik ederken, organizasyona katkılarından dolayı Teos Yat ve Yelken Kulübü’ne teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri