Seferihisar'da atık yağlar mamaya dönüştü

Seferihisar Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlediği “Atık Yağını Getir, Mamanı Götür” etkinliğiyle çocuklarda çevre bilinci ve hayvan sevgisini pekiştirerek örnek bir farkındalık çalışmasına imza attı.

MEDYA EGE - Seferihisar Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında çevre bilinci ve hayvan sevgisini bir araya getiren anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yarı Zamanlı Etkinlik Merkezi’nde eğitim gören minikler, “Atık Yağını Getir, Mamanı Götür” etkinliğiyle hem çevreyi korudu hem de sokak hayvanlarına destek oldu.

Etkinlik kapsamında çocuklar evlerinden getirdikleri atık yağları teslim ederek karşılığında mama aldı. Toplanan mamalar, sokak hayvanlarına ulaştırılırken miniklerin duyarlılığı, hem çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağladı hem de hayvan hakları konusunda farkındalık yarattı.

Seferihisar Belediyesi, bu tür etkinliklerle çevre koruma bilincini küçük yaşlardan itibaren aşılamayı ve çocukları toplumsal sorumluluk bilinciyle yetiştirmeyi amaçlıyor. Belediyenin sosyal medya paylaşımlarında, etkinliğe katkı sağlayan tüm miniklere ve ailelerine teşekkür edilerek, sokak hayvanlarının her zaman yanlarında olmaya devam edileceği vurgulandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Haberleri