Selçuk'ta 35 milyonluk satış: Belediye taşınmazları ihaleye çıkarıyor

Biri tarla, biri zeytinlik, ikisi arsa olan 4 taşınmaz için 17 Şubat’ta açık teklif usulüyle ihale yapılacak; satıştan belediye kasasına milyonlarca liralık gelir bekleniyor.

Selçuk Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 4 taşınmazı “açık teklif” usulüyle satışa çıkarma kararı aldı. Satışların gerçekleşmesi halinde belediye kasasına en az 35 milyon 744 bin TL gelir girmesi bekleniyor.

İlan.gov.tr’de yayımlanan duyuruya göre, satış kapsamında biri tarla, biri zeytinlik ve ikisi arsa olmak üzere toplam 4 taşınmaz için ihale düzenlenecek. Satışa konu taşınmazların Selçuk, Havutçulu ve Acarlar mahallelerinde bulunduğu belirtildi.

İhale, 17 Şubat 2026 Salı günü Selçuk Belediye Başkanlığı hizmet binasında Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. Saat 14.00’te başlayacak açık teklif oturumunda, taşınmazlar için verilecek teklifler değerlendirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri