Simge, "Yazın hiti bende!"

Nil Deniz

Tarzı, tavrı ve şarkıları ile adından her defasında söz ettirmeyi başaran , 

Türk Pop Müziği’nin en sevilen yeni nesil kadın seslerinden Sevgili Simge Sağın . 

Yeni şarkısı “Ne Zamandır?”  ‘ için “ Yazın hit ‘i bende!” diyecek kadar da iddialı. 

“Mış Mış , Üzülmedin mi? , Prens & Prenses , Yankı, Ben Bazen , Öpücem, Aşkın Olayım “ gibi arka arkaya çıkardığı dinlenme rekorları kıran şarkılarına şimdilerde bir yenisini daha ekleyen genç popçu , şimdi de “Ozan Doğulu”nun 130 BPM serisinin yenisi, “Kreşendo” albümünden yorumladığı “Ne Zamandır? ”  şarkısıyla müzik listelerinde kendinden söz ettiriyor . 

Şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden Simge, sözü ve müziği “Ersay Üner”e düzenlemesi ise ; “Ozan Doğulu”ya ait olan yeni şarkısı “Ne Zamandır?” ile yeni bir rekor kırmaya hazırlanan Simge, bu yazın hit’ini yarattığını söylüyor.

Geçtiğimiz yılın en çok dinlenen şarkılarına imza atarak " 3 ayrı Altın Plak” ödülünün sahibi olan genç popçu ,  yeni şarkısı  “Ne Zamandır?” için " Ozan Doğulu müthiş bir müzisyen. Kendisi ile müzik yapmaktan keyif aldım. Albümde birbirinden değerli yorumcu arkadaşlarımla beraber olmaktan çok mutluyum. İşte şimdi yaz geldi! " cümlelerini kurdu. 

İrem albümünü öyle bir isme ithaf etti ki!...!!

İrem Derici ’nin 90 ’lı yılların şarkılarından oluşturduğu albümü “Mest Of” ‘albümü , 31 Mayıs tarihinde müzikseverlerle buluşturdu .

Albümü “Ajlan” a ithaf etti!

Bu albüm için kendisinin çok sevdiği şarkıları bir araya getirip yorumlayan Popçu ,

Bir röportajında , “Mest Of” adını verdiği albümünü, henüz 29 yaşındayken 1999 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 90 ‘lı yılların genç pop sanatçısı Ajlan Büyükburç ’a ithaf ettiğini açıklayan Derici , satışa çıkacak albümünün kartonetinde  20 yıl önce hayatını kaybeden Ajlan Büyükburç ‘un bir fotoğrafını kullanarak “Ajlan ‘a ithafen…” notunu düştüğü de gözlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.