Sonomed'den yeni şube!

Sonomed, attığı her adımda ‘Önce İnsan Sağlığı’ misyonunu rehber kabul ediyor.

Büyümeye ve yatırımlarına devam eden Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi ve Laboratuvarı, son olarak İstanbul Anadolu Yakası’nın en merkezi konumlarından Ataşehir’de yepyeni bir şubeyle hizmete giriyor. Uzun yıllardır Kadıköy’deki ve geçen aylarda hizmeti giren Fulya’daki şubelerinde verdiği kaliteli ve yüksek standartlardaki hizmet anlayışıyla farklı bir noktada konumlanan Sonomed, Türkiye’nin sağlık hizmetlerine değer katabilmek amacıyla önemli bir başarıya imza atıyor. Sunduğu birçok ayrıcalıkla sağlık alanında öncü olmayı hedefleyen Sonomed, Kadıköy’de ve Fulya ‘da yakaladığı başarıyı Fulya’dan sonra Ataşehir’de de devam ettirmeyi hedefliyor.

“Ataşehir şubemiz, bu alandaki çıtayı bir adım öteye taşıyacak”

Güvenle inşa ettiği bağları yüksek teknolojik cihazlarıyla güçlendirdiklerini ve İstanbul’un en önemli görüntüleme merkezlerinden biri olduklarının altını çizen Sonomed Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Serdar Mutlu “Biz yıllar önce Kadıköy’deki yolculuğumuza başlarken; konfor, hız, hasta odaklı, sürdürülebilirlik gibi kriter ve argümanları kendimize ilke edindik. Bu ilkeleri başka noktalara taşımak ve tıbbi görüntüleme hizmeti alanında sadece beklentiyi karşılamak değil aynı zamanda çıtayı bir adım öteye taşımak için çalıştık. Bizim hayat yolculuğumuzun bu yılki durağı ise Ataşehir oldu. Yeni şubemizde 3 Tesla Açık Tüp Manyetik Rezonans (MR), Çok Kesitli Bilgisayarlı Tomografi (BT), 3D Tomosentez Mamografi, Renkli Doppler Ultrasonografi, Dijital Röntgen, Kemik Dansitometre gibi hizmet ve cihazlar yer alıyor. Bunların yanı sıra Laboratuvar Hizmetleri, Biyopsiler, Check Up Programları, QCT Kemik Yoğunluğu, Füzyon Prostat Biyopsi, Evde-İş Yerinde Laboratuvar gibi ek hizmetler de bu listede mevcut” dedi.

“Misafirlerimizi sadece bir sağlık hizmeti değil, ayrıcalıklı bir deneyim bekliyor”

Sonomed Ataşehir’in çok merkezi bir lokasyona sahip olduğunu ve marka kültürünü yansıtacak bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyleyen Dr. Serdar Mutlu “Kadıköy ve Fulya  merkezlerimizde misafirlerimiz tıbbi görüntüleme ve laboratuvar hizmetlerinin yanı sıra rahat ve sorunsuz bir deneyim fırsatı elde edebiliyor. Biz Ataşehir şubemizde de aynı standartları koruyarak müşterilerimizin sonuçları almadan önce dinlenebilecekleri mekanlar büyük bir titizlikle hazırlandı. Bina içerisinde lobi ve bekleme alanları oluşturulurken misafirlerimizi rahatlatıcı bir ambiyans hedeflendi. Rahatlık ve hijyen ön planda tutuldu. Koridorlar, lobi ve bekleme alanları, tuvaletler, kapılar ve merdivenler gibi sık kullanılan bölgelerde kolay ve hızlı bir şekilde temizlenebilen; hijyen uygulamanın rahatlıkla gerçekleştirilebildiği materyaller tercih edildi. Tüm bunlar düşünülürken aynı zamanda misafirlerimizin kendilerini huzurlu bir ortamda hissedebileceği görsel mekan da hedeflendi” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri