Su deposunda yaşam mücadelesi veren Osman’dan yeni haber: Yoğun bakıma alındı

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür’de sağlıksız koşullarda bir su deposunda yaşamını sürdüren ve MEDYA EGE’nin gündeme taşımasının ardından hastaneye kaldırılan Osman’dan yeni haber geldi.

MEDYA EGE’nin gündeme taşıdığı olay, İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi’nde ortaya çıkmıştı. Hurda ve atık toplayarak geçimini sağladığı belirtilen Osman’ın, sağlıksız koşullardaki bir su deposunu barınma alanı olarak kullandığı belirlenmişti. Görüntülerde Osman’ın eski ve kirli bir yatakta kaldığı,yüzünde ve vücudunda morluklar olduğu, Osman'ın yattığı yerin çevresinde ise plastik şişeler, hurdalar ve çeşitli atıklarla dolu olduğu görülmüştü.

HABERİN ARDINDAN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

MEDYA EGE’nin haberi yayımlamasının ardından AK Parti Menderes İlçe Başkanı Cengiz Akkuş harekete geçmiş, Osman’ın bulunduğu bölgeye sağlık ekipleri yönlendirilmişti. Ekipler tarafından ambulansla alınan Osman, ilk olarak Menderes Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alınmıştı.

BEYİN KANAMASI VE ZATÜRRE TESPİT EDİLDİ

Osman’ın sağlık durumuyla ilgili yeni bilgilere ulaşıldı. Yapılan tetkiklerde beyninde kanama olduğu, ayrıca her iki akciğerinde de zatürre tespit edildiği öğrenildi. Sağlık durumunun yakından takip edilmesi amacıyla Yeşilyurt Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Osman’ın yoğun bakım ünitesine yatışı gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri