Temel Nal, ‘’Renkleri hissediyorum, ışığa dokunuyorum’’ 

Türkiye’nin en ikonik otellerinden Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sanata ve sanatçıya verdiği değerle Temel Nal’ın “Renkleri hissediyorum,ışığa dokunyorum ” sergisine 6 ay boyunca Gabbro Resto-Bar’da ev sahipliği yapacak.

2019 senesinde International Gold List Award sahibi ünlü fotoğraf ve görsel sanatçısı Temel Nal, ‘’Renkleri hissediyorum, ışığa dokunuyorum’’ adını verdiği sergisinin açılış resepsiyonunu Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’daki Gabbro Resto – Bar’da 14 Kasım Perşembe akşamı gerçekleştirdi. Sanatçı ve eserleri New York, Londra, Paris, Milano ve Miami gibi sanatın çok aktif olduğu büyük şehirlerdeki Uluslararası fuar, sergi ve aynı zamanda sanat dergilerinde yer alıyor.

‘’Renkleri hissediyorum, ışığa dokunuyorum’’  sergisinde Temel Nal’ın eserlerinin merkezinde formların, renklerin ve ışığın arasındaki ilişki yer alıyor. Sergilenen farklı formatlara ait görsel eserler, el yapımı bambu üzerine basılmıştır.
Nal’ın eşsiz fotoğraf çalışmaları soyut ve figüratif güçler barındırıyor ve hayal gücü ve gerçekliğin etkileşimini kapsıyor. 

Eserlerini adeta bir fotoğraf karesi tadında yaratan Temel Nal’ın yaratımları, değerlerimizi düşünmemize neden oluyor. Temel Nal’ın tüm eserleri için, bilgisayar tarafından yönlendirilemeyen bir gerçek temel esastır.

14 Kasım Perşembe akşamı saat 19.00’da başlayan etkinliğe birçok sanat sever isim katılım gösterdi. 
Temel Nal’ın bu özel sergisini …. tarihine kadar Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri