'Temizlik Seferberliği' Bornova'da başladı!

'Temizlik Seferberliği' kampanyası 11 ilçede aynı gün başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin pırıl pırıl bir İzmir için düzenlediği 'Temizlik Seferberliği' kampanyası 11 ilçede aynı gün başladı. Bornova'da da Kızılay Mahallesi'nde başlayan çalışmalara temizlik işçilerine Bornova Belediyesi bürokrat ve Meclis Üyeleri ile sivil topluk kuruluşları temsilcileri de  katılarak destek verdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aynı gün 11 ilçede başlattığı 'Temizlik Seferberliği' kampanyasının Bornova'daki ilk günü Kızılay Mahallesi'nde düzenlendi. Kampanyaya Bornova Belediyesi bürokratları, Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi temizlik işçileri katıldı.

Etkinlikte, önce Kızılay Mahalle Muhtarlığı önünde toplanılarak ekipler oluşturuldu. Ardından her sokak tek tek gezilerek, çöpler toplanıp, süpürüldü. Temizlik seferberliğine Bornova Belediyesi temizlik ekipleri ve araçlarının yanında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de ekipler ve araçlar katıldı. Etkinlikte 34 süpürgeci, 4 süpürge arabası, 4 konteyner yıkama aracı ve 3 kamyonet görev yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri