Meday Ege - Karşıyaka Belediyesi'nin bugün Tepebaşından ziyaretçileri vardı. Kardeş şehir olan iki semtin başkanları Karşıyaka'da bir araya geldi. Ataç'ın ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Tugay, resmi sosyal medya hesabından "Karşıyaka'dan Tepebaşı'na kurduğumuz kardeşlik bağını birlikte daha da güçlendireceğiz. Tepebaşı Belediye Başkanımız Dt. Ahmet Ataç'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Karşıyaka ve Tepebaşı işbirliğiyle, "Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu Corona 2020" etkinliği için yapılan heykel de bugün Karşıyaka'da sergilendi.
Resmi sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili paylaşımlarda bulunan Başkan Cemil Tugay, "Yüzyıllar boyu varlığını sürdürmeyi başarmış bir yapı malzemesi olan pişmiş toprak, bugün hem sanayinin hem sanatın önemli bir parçası olmayı başarmıştır. "Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu Corona 2020" etkinliği kapsamında, kardeş şehrimiz Tepebaşı Belediyesi ve belediyemiz işbirliğiyle yapılan heykel Karşıyakalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sanatın ve sanatçının her daim yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.