TİYATRO4 PULITZER DRAMA FİNALİSTİ THOM PAIN OYUNUNU SAHNEYE TAŞIYOR

Adını hem ulusal hem uluslararası alanda duyduğumuz İzmir’li ekip Tiyatro4`ün sahneleyeceği 2005 Pulitzer Ödülleri Drama Finalisti "THOM PAIN” oyunu, seyirci ile buluşmak için gün sayıyor.

Alışılmışın dışında oyunları ve projeleri ile uzun süredir seyirci ile buluşan ekibin yeni oyununda Thom Pain’i televizyon ve sinemadan da tanıdığımız yetenekli oyuncu Kağan Uluca canlandırıyor. Will Eno’nun yazdığı ve Uğur Çağlayan’ın dilimize çevirdiği tek kişilik bu oyunda Kağan Uluca sahneye çıkarken oyunun yönetmenliğini ise Derya Efe üstleniyor. Oyun, 7 Kasım 2019 Perşembe günü, saat 20.30’da Sahne Terminal’de ilk gösterimini yapacak.
Thom Pain, korku, çocukluk, tabiat, nefret, zaman ve varoluş kavramlarına değinerek seyirciye modern insanın hikayesini sunuyor. Modern insanın çöküşüne fakat yine de her şeye rağmen hayata devam edişine tanıklık edilen oyunda, çocukluğa dair anılar ve bir aşk hikayesi de oyunun çerçevesini oluşturuyor. Tek perdeden oluşan bu postdramatik metin, bir cevap almanın peşinde koşma halini değil, alınan cevapları kabullenme halini, kısacası hayatın kendisini anlatmakta. 
Gösterimler İzmir ve İstanbul’da paralel olarak devam edecek olan oyunun programı tiyatro4.com adresinden edinilebilir.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri