Urla liderliği bırakmıyor

Urla Belediye Spor Kulübü U-17 yaş grubu ligde liderliği bırakmıyor. Bölgesel Lig’de mücadele eden ekibimiz aynı puana sahip olduğu Alaçatıspor Kulübünü Urla 12 Eylül Stadı’nda oynadığı maçta 3-0 ile geçti.

Üç oyuncu dışında geneli 15 ve 16 yaş grubundan oyuncularımızın mücadele ettiği U-17 takımı oynadığı futbol ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Alaçatı’da oynanan ilk maçta 2-2 berabere kalan temsilcimiz kendi sahasında seyircisinin büyük desteğiyle rakibini farklı geçti. Erkin Şen, Cem Cengiz ve Polatcan Tunç’un golleriyle Alaçatı’yı 3-0 mağlup eden U-17 takımımız Güzelbahçespor ile oynayacağı maçtan galip gelmesi sonucunda şampiyonluğunu ilan edecek.

U-12 ve U-15 namağlup lider

Bölgesel Lig’de iki kategoride de namağlup giden iki takımımız ortaya koyduğu istatistik göz kamaştırıyor. 7 maçta 7 galibiyet alarak ilk devreyi lider kapatan U-12 takımı 45 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. U-15 takımımız ise 10 maçta 10 galibiyet alarak fileleri 51 kez havalandırıp kalesinde 5 gol gördü.  

Serkan Bidav, Mehmet Yağız ve Caner Yavaş’ın çalıştırdığı Urla Belediye Spor Kulübü’ndeki çocuklar ve gençlerin harikalar yarattığını belirten Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Spor Kulübünü kurma amacımız ilçede çocuklarımıza yaygın biçimde spor dallarına yönelmelerini sağlamaktı. Futbol branşında çocuklarımız liglerde göz kamaştırıyor. Emek veren antrenörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri