MEDYA EGE - Urla Belediyesi tarafından ilçede sanatın gelişimine katkı sunmak amacıyla sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, Urla Belediye Konservatuvarı öğrencilerinin sahne aldığı Piyano Dinletisi sanatseverlerden büyük ilgi gördü. Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Selçuk Balkan'ın da katıldığı etkinlikte, genç yetenekler performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.
Eğitmenler Sevil Şimşek ve Selin Sağdıç’ın rehberliğinde hazırlanan programda, klasik müzik eserlerinden seçkin örnekleri başarıyla seslendiren öğrenciler, hem teknik becerileri hem de sahne performanslarıyla büyük beğeni topladı. Salonu dolduran sanatseverler, genç piyanistlerin ortaya koyduğu performansları uzun süre alkışladı.
Etkinliğin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Selçuk Balkan, sanatın bireylerin gelişimindeki önemine dikkat çekti. Balkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
"Genç yeteneklerimizin heyecanını ve emeğini paylaşmaktan büyük mutluluk duydum. Sanatla büyüyen, üreten ve kendini ifade eden çocuklarımızı ve gençlerimizi yürekten kutluyor; onların yetişmesinde emeği bulunan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Urla’da sanatın sesi her geçen gün daha güçlü yükseliyor."