Urla'da Her Mahallede Sanat Var

Urla Atatürk Mahallesi Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği tarafından ÇUHA Peyzaj’da Defile ve Çini Sergisi düzenlendi.

Kahvaltı eşliğinde gerçekleşen etkinliğe Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediyesi Başkan Vekili Oben Sezer, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Belediye Meclis Üyesi Okan Topal, Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık ve çok sayıda davetli katıldı.

Kahvaltının ardından dernek kursiyerleri yıl boyunca aldıkları eğitimin ardından kendi tasarlamış oldukları elbiselerle muhteşem bir defile sundu. 7- 70 e her yaşta özgüven sahibi kadınların yapmış oldukları defile ise büyük alkış aldı.

“İZMİR’İN ÖNE ÇIKAN İLÇESİYİZ”

Yaşadığı yere katkı koyan, o yeri değerli kılan ve sosyal yaşama renk katan vatandaşlarımızı çok seviyoruz sözleriyle konuşmasına başlayan Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek: “ Urla sosyal yaşamıyla çok daha güzel bir yer. Biz 12 ayı da dolu dolu yaşayan bir ilçeyiz. Sakinlerimizin sosyal hayata, sanata, spora katılımı çok fazla. Bu anlamda İzmir’in öne çıkan ilçesiyiz. Ne güzel Urla’nın böyle parlaması ve ne güzel Urla’nın böyle yol alması. İnşallah çok daha güzel organizasyonlarda bir araya geleceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Urla’da şimdiye kadar yapılmamış bir etkinlik yapalım istedik diyen Urla Atatürk Mahallesi Muhtarı Rahime Tekin: “Cesur bayanlarımızın dinamikliğinin ve özgüvenlerinin gücüyle bir defile yapmak istedik. Her yaşta özgüven sahibi kursiyerlerin cesur yürekliliği, kararlığı ve tabi ki hocamız Fatma Hanım’ında desteğiyle bugün burada karşınızdayız. Tüm yıl boyunca el işi, göz nuru çini sergimizle günümüzü renklendiren kursiyerlerimize ve hocamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliğinde “Geçmişten bugüne çocuk oyunlarımız” projesiyle etkinliğe farklı renk katan Efe Altan Çay’a plaketini ise Başkan Vekili Oben Sezer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri