Urla’da Ramazan Sofraları Birlik İçin Kuruluyor

Urla Belediyesi, Ramazan boyunca mahalle ve köylerde kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları aynı masa etrafında buluşturacak; ilk program yarın Balıklıova’da gerçekleştirilecek.

Urla Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini, birlik ve dayanışma ruhunu ilçe genelinde yaşatmak amacıyla mahalle ve köylerde iftar programları düzenleyecek.

Ramazan ayı süresince farklı noktalarda kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelerek aynı sofrayı paylaşacak. Toplumsal birlikteliği pekiştirmeyi hedefleyen Ramazan sofrasının ilk iftar yemeği 19 Şubat Perşembe (yarın) Balıklıova Köyü’nde gerçekleştirilecek.

Ramazan ayının toplumsal dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel bir zaman dilimi olduğunu vurgulayan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan; “Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel şekilde yaşandığı bir aydır. Bizler de Urla Belediyesi olarak bu dayanışmayı ilçemizin dört bir yanında hemşehrilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz. Kuracağımız iftar sofralarında gönüllerimizi birleştirecek, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu sofralarda buluşmaya davet ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri