YENİ Parti İzmir’de Kocaoğlu için imza hareketliliği

YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı için gerçekleştirilecek ön seçime sayılı günler kala, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun adaylığını açıklamasıyla yarışta hareketlilik arttı.

YENİ Parti İzmir’de il başkanını belirlemek amacıyla 18 Ekim Pazar günü ilçe başkanlıklarında ön seçim gerçekleştirilecek. Parti üyelerinin oy kullanacağı ön seçimde en fazla oyu alan isim, 25 Ekim’de yapılacak olağan il kongresine tek aday olarak katılacak.

İl başkanlığına aday olmak isteyen isimlerin, parti üyesi sayısının yüzde 3’ü oranında imza toplaması gerekiyor.

Bu kapsamda, eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun adaylığını açıklamasının ardından destek imzaları için çalışma başlatıldı. Kocaoğlu’nun adaylığına destek vermek amacıyla yürütülen çalışmalarda yaklaşık 3 bin imzaya ulaşıldığı öne sürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri