Servis Araçları Odasından velilere 'S Plaka' uyarısı

Servis Araçları Odasından velilere 'S Plaka' uyarısı

İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Erdem Mert, Menemen'de bir okul servisinde uyuşturucu madde satışına ilişkin açıklama yaptı.

İzmir Otobüscüler ve Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Erdem Mert, 23 Şubat Perşembe günü Menemen'de okul servisi aracında uyuşturucu madde ticareti yapılmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

okul-servis-araclari-denetlendi-dd481.jpg

Erdem Mert açıklamasında adı ge.çen minibüs şoförünün oda ile bir ilişkisinin olmadığını vurguladı. Mert şöyle konuştu; "Velilerimizin okul servis araçlarındaki S plakaya dikkat etmeleri ve gerektiğinde şoför esnafımızın İzmir Otobüsçüler ve Servis Araçları Esnaf Odasına üyeliği ile ilgili belgeleri sorarak çocuklarımızın güvenliğini teyid etmeleri gerekmektedir. Söz konusu olayla ilgili olarak yapılan haberlerdeki ‘Okul Servis Aracında Uyuşturucu’ başlığı servisci esnafımızı üzmüş olup, bu konuda tekzip işlemleri ile ilgili hukuki yollara başvurulacaktır. Çünkü yakalanan araç, yasadışı işler için okul servis aracı görünümüne getirilen okul servisi ile ilgisi olmayan plakasız bir araçtır. Konu ile ilgili olarak odamıza kayıtlı S Plakalı servisçi esnafımızlarımızın tüm SRC belgeleri, tıbbi (madde bağımlık dahil) kontrolleri, tanıtım kartları mevcut olup, adli sicil belgesinde de herhangi bir suça karışmamış olması aranmaktadır. S plakalı araçlarımızın tüm belgeleri yetkili makamlarda mevcuttur ve kontrol edilmektedir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.