Sessiz Çığlık'ın Yönetmeni Bilal Aksoy'un Oyunculuk Deneyimi

Sessiz Çığlık'ın Yönetmeni Bilal Aksoy'un Oyunculuk Deneyimi

Yönetmenliğini Serdar Bardakçı'nın, Yapım Koordinatörlüğünü ise Dilek Özçelik'in üstlendiği Kuyu isimli korku filminde Sessiz Çığlık'ın yönetmeni Bilal Aksoy'da oyuncu olarak yer aldı.

Medyaege.com.tr/Oğuz Can Demirören - Antalya'da bu yıl 50.si düzenlenecek olan Altın Portakal Film Festivali'nde bir ilk gerçekleşecek. 50 yıllık yaşamı boyunca hiç Antalya'dan uzun metraj film katılımı almayan festival bu yıl Yapımcı ve Yönetmen koltuğuna oturan Serdar Bardakçı'nın "Kuyu" isimli uzun metraj filmiyle bunu aşacak.

İlk defa korku filmi için yönetmen koltuğuna oturan Bardakçı, sanata ve sinemaya çocukluğundan bu yana bir tutkusu olduğunu söyleyerek Antalya'nın insanlarının sinemaya gönül vermiş güzel insanları barındırmasının yanı sıra beyaz perde ve beyaz ekran için eşsiz bir plato olduğunu ifade etti. Bardakçı ayrıca amacının Antalya'nın sinema sektöründe yıldız olması olduğunu ifade etti.

Bilal Aksoy

Yapım Kordinatörü Dilek Özçelik de aynı zamanda Marla Yapım'ın da sahibi olan Serdar Bardakçı'nın Türk sinemasına emek vermek için kurduğu Marla isminin Antalya'ya bağlı olan Akseki'nin önceki adı olduğunu hatırlatarak film ekibi olarak Bardakçı'nın memleketinde olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Kuyu'nun çekimlerinin yüzde sekseni yapım şirketinin ismine ilham kaynağı olan Akseki'de geçerken, kalan kısımlar ise Elmalı ilçesinde tamamlandı. Alışılmışın dışında bir film olacağı belirtilen film için ekip fazla bilgi vermemeyi tercih ederken, filmde birçok sürpriz izleyiciye bırakılacak.

Bilal Aksoy

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.