"Sessiz ve Derinden" sergisi açılıyor!

"Sessiz ve Derinden" sergisi açılıyor!

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul ‘’Sessiz ve Derinden’’ isimli sergiye ev sahipliği yapacak.

Art50.net tarafından düzenlenen ‘’Sessiz ve Derinden’’ sergisi 13 Ocak ve 8 Mart tarihleri arasında Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da sergileniyor olacak. Art50.net sanatçılarından Fatih Dülger, Nursun Hafızoğlu ve Serdar Acar’ın yapıtlarını 13 Ocak itibari ile bir araya getiriyor. İlhamını doğadan alan sergi, doğa nasıl kendisini yenilemek için sessizliğe ve dinginliğe ihtiyaç duyuyorsa doğanın bir parçası olan biz insanlar için de geçerli olan aynı durumu genç sanatçılar aracılığı ile eserlerde yansıtıyor. 

Boşluk kavramının başrol oynadığı dingin doğa betimlemelerinde Fatih Dülger, varoluşun sonluluğuna ve değişimin kaçınılmazlığına dikkat çekiyor.  Nursun Hafızoğlu, kent yaşamından kesitler içinde görmeyi beklemediğimiz hayvanlarıyla doğamızdan nasıl hızla uzaklaştığımızı vurguluyor ve Serdar Acar’ın minimalist bir arka plan içinde sunduğu servi imgesi ise, kendi zihnimizde yüzleştiğimiz benliği ve onun yaşam döngümüzdeki yerini simgeliyor. 

Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’un sanata verdiği önem ile her dönem ev sahipliği yaptığı temalı sergilerin sonuncusu olan ‘’Sessiz ve Derinden’’ sergisini 8 Mart tarihine kadar haftanın 7 günü ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.