Sessize alma özelliği tüm kullanıcılara sunulacak

Sessize alma özelliği tüm kullanıcılara sunulacak

Instagram sessize alma özelliğini kısa süre sonra tüm kullanıcılarına sunacaklarını açıkladı. Yeni özellikle kullanıcılar, zaman tünelinde görmek istemediği profilleri sessize alabilecek. Peki Instagram'da sessize alma nasıl yapılıyor? İşte yanıtı...

Instagram’da birçok kullanıcının merakla beklediği sessize alma özelliğini sunmaya başladı.Özellikle birçok kullanıcıyı yakından ilgilendiren bu özelliğe herkes sevinecek gibi gözüküyor. Çünkü bu özellik sayesinde kullanıcılar, istemediği kullanıcıları sessize alabilecek. Yani bir kullanıcıyı takipten çıkarmak yerine, sessize alarak rahatsız olduğunuz kişiyi bu şekilde engellemiş olacaksınız. Söz konusu hesabın yayınları artık feed'inizde görünmeyecek, ancak hesap profilini ziyaret edip oradaki her şeyi görebilirsiniz.

 

Bir hesabı sessize aldığınızda o kullanıcının sayfasını, fotoğraflarına yapılan yorumları ve etiketlendiği fotoğrafları görmeye devam edebileceksiniz. Bir hesabın sesini kapatmak için, yayındaki "..." düğmesine basın ve orada sessize alma tuşunu göreceksiniz. Paylaşımın köşesinde yer alan "..." menüsüne tıkladıktan sınra "Post’ları sessize al" ya da "Post’ları ve hikayeleri sessize al" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Sessize almayı hikayelere basılı olarak yapabilirsiniz.  İstediğiniz zaman sessize alma seçeneğini iptal etmeniz de mümkün olacak. Birini sessize aldığınızda hesap sahibine, onu sessize aldığınıza dair bildirim gitmeyecek. Yani herkes kendi yolunda ilerleyebilir. Yeni özellik, önce az sayıdaki iOS kullanıcıları üzerinde test edilecek.  Sessize alma özelliğinin gelecek haftalarda tüm kullanıcılara servis edilmesi planlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.