Sevcan Orhan ve Alişan'dan samimi açıklamalar

Sevcan Orhan ve Alişan'dan samimi açıklamalar

Başarılı sanatçılar Sevcan Orhan ve Alişan, Luvia Yeşilköy'de düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü özel galasında sahne aldılar. Performanslarından önce birlikte basın mensuplarına röportaj veren ikili, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Luvia Yeşilköy'de düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü özel galasında sahne alan Sevcan Orhan ve Alişan, yaptıkları basın açıklamasında yaklaşık on yıldır arkadaş olduklarını ve birlikte yaptıkları televizyon programıyla reytingleri alt üst ettiklerini dile getirdiler. Alişan, ''Birlikte türkü okuduğumuzda reytingleri alt üst ettik. Daha önce bir kez Kıbrıs'ta sahne almıştık. Bu muhtemelen ikinci sahnemiz. Belki de devamı gelir, kim bilir?'' sözleriyle Sevcan Orhan'la aynı sahneyi paylaşmanın kendisi için bambaşka bir heyecan olduğunu dile getirdi.

ALİŞAN'IN KALBİ KALBİM, ACISI ACIMDIR...

Basın mensuplarının ''Birlikte bir düet düşünür müsünüz?'' sorusuna Bunu hiç düşünmedik ama neden olmasın. Bizim Alişan ile anlaşamayarak anlaşabilme gibi bir durumumuz var. Bazen birbirimizle düşman gibi konuşuyoruz ama birbirimizi çok seviyoruz. Kalbi kalbim, acısı acımdır. Kardeşimdir, canımdır Alişan. Beraber yürüdük biz bu yollarda. Şimdi bir düet mi? Neden olmasın. Ben varım.'' sözleriyle net bir yanıt veren Sevcan Orhan, Alişan'la aynı projede buluşmanın son derece değerli olduğunu söyledi.

alisan-sevcan-orhan-5.jpg

TEKTAŞ İSTEMEM... SEVGİYLE SUNULAN KAYA BİLE BENİ MUTLU EDER

Öte yandan 14 şubat öncesi henüz evlilik teklifi almadığını da dile getiren Sevcan Orhan ''seviyorum seviliyorum, Allah'tan daha ne isterim ki. Hayatta her şey nasip kısmet.'' diyerek tektaş yada beştaş yüzüğe tezat sevgiyle sunulan bir kaya parçasının bile kendisini mutlu etmeye yeteceğinin altını çizdi.

OYUNCULUĞU ZİRVEDE BIRAKTIM

Röportajın son bölümünde televizyon dizilerine geri dönüp dönmeyeceği sorulan Alişan, ''Bizim dönemimizde diziler 45 dakikaydı şimdi ise saatler boyu sürüyor. E tabi ki bunun çekimleri de günler alıyor. Benim şuan böyle bir vaktim yok. Sezon başında çok önemli bir teklif aldım ancak bahsettiğim sebeplerden ötürü reddettim. Güzel işler yapıp, güzel bir iz bırakıp zirvede bıraktığımı düşünüyorum. Şartlar düzelmedikçe fikrimin değişeceğini sanmam'' diyerek kararlı bir tutum içerisinde olduğunu ifade etti.

ÖZEL HAYATIM HAKKINDA KİMSE YORUM YAPMASIN

Son olarak eşi Buse Varol'la ayrılacakları yönündeki sorulara ''bana hiç öyle bir şey sormayın. Ben zaten gerekli açıklamayı yaptım. Benim ne yaşadığımı, benim ailemde ve evliliğimde ne yaşadığını kimse bilmiyor. Allah kimsenin de başına böyle bir kayıp vermesin ve kardeş acısıyla sınamasın. O nedenle rica ediyorum özel hayatım hakkında kimse yorum yapmasın. Bir şey olacaksa da zaten olur ve herkes görür. '' yanıtını veren Alişan polemiklere de kendi penceresinden son noktayı koydu.

alisan-sevcan-orhan-3.jpg

ALYANSI PARMAĞINDA...

Röportajın ardından sahnedeki yerini alan Sevcan Orhan, sesi ve güçlü yorumuyla adeta kulakların pasını sildi. Yaklaşık bir saatlik sahne performansının ardından mikrofonu Alişan'a devreden Sevcan Orhan, performansını alkış ve tezahüratlar eşliğinde noktaladı. Sahneye Sevcan Orhan'dan sonra çıkarak bir saatlik bir performansa imza atan Alişan'ın ise eşi Buse Varol'a tezat alyansını çıkarmadığı gözlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.