Sevda Erdan Kılıç: Adaletiniz batsın!

Sevda Erdan Kılıç: Adaletiniz batsın!

16 yaşındaki Beyza Doğan'ın, peşini 3 yıldır bırakmayan 28 yaşındaki Selim Tekin tarafından öldürülmesi hakkında açıklama yapan CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Devlet bir evladını daha koruyamadı. Adaletiniz batsın" dedi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İstanbul'da 16 yaşındaki Beyza Doğan, peşini 3 yıldır bırakmayan 28 yaşındaki Selim Tekin tarafından silahla başından vurularak öldürülmesi hakkında açıklamalarda bulundu. "Adaletiniz batsın" sözleriyle isyan eden Kılıç, "Devlet bir evladını daha koruyamadı. Türkiye’deki yüzlerce belki de binlerce örnekten sadece biri. İstanbul Sözleşmesi’nden çekilenler, alkış tutanlar kına yakabilir." dedi.

beyza-16-9-1659945932.jpg

Milletvekili Kılıç, konuya ilişkin paylaşımında "16 yaşındaki Beyza Doğan 5 kez kaçırılmış, sayısız tehdit almış, kaçıran kişi hakkında 35 şikayet dosyası var, koruma kararı var ancak Selim Tekin isimli cani O’na evinde ateş edebiliyor. Adaletiniz batsın! Üzgünüz.. Beyza yaşam mücadelesini kaybetti. Devlet bir evladını daha koruyamadı. Türkiye’deki yüzlerce belki de binlerce örnekten sadece biri. Yazık oldu. İstanbul Sözleşmesi’nden çekilenler, alkış tutanlar kına yakabilir. Biz vazgeçmeyeceğiz. İstanbul Sözleşmesi Yaşatır." ifadelerine yer verdi.

thumbs-b-c-6eb7d000c35ad3d351bfcf9402cf2107.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.