Sevda Erdan Kılıç, emeklilerin sorunlarını dinledi

Sevda Erdan Kılıç, emeklilerin sorunlarını dinledi

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi'nde emekliler ile bir araya gelen CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Asgari ücretin altında maaşlarla açlığa ve yoksulluğa terk edilen emeklilerimizin sorunlarını dinledik" dedi.

Nilda Altın Okay- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi'nde emekliler ile alım gücü üzerine sohbet eden Kılıç, "Asgari ücretin altında maaşlarla açlığa ve yoksulluğa terk edilen emeklilerimizin sorunlarını dinledik" dedi.

fupythgxsaayiv8.jpg

Milletvekili Kılıç, konuya ilişkin paylaşımında "Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesini ziyaret ederek, asgari ücretin altında maaşlarla açlığa ve yoksulluğa terk edilen emeklilerimizin sorunlarını dinledik. Defalarca en düşük emekli maaşı asgari ücret kadar olsun diye teklif verdik ancak AKP ve MHP oylarıyla reddedildi." ifadelerini kullandı.

fupythewuaeemsi.jpg

Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi ziyaretinin ardından Tavşanlı ve Belde Mahalle Muhtarları Derneği'nde muhtarların sorunlarını dinleyen Kılıç, "Ülke gündemini ve partimizin muhtarlar ile ilgili politikalarını konuştuk." dedi.

fup6td9x0aax4dr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.