Sevda Erdan Kılıç: Esnafın sorunlarını biz çözeceğiz

Sevda Erdan Kılıç: Esnafın sorunlarını biz çözeceğiz

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Mardin'in Midyat ilçesinde esnafı ziyaret etti ve "Kestel esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Esnafın sorunlarını biz çözeceğiz."

Nilda Altın Okay- Mardin'in Midyat ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Toplumun her kesimini dinlemek için Mardin’i ilçe ilçe, sokak sokak geziyoruz. Midyat’tayız..." dedi.

ftw6d8-waaa8tco.jpg

2013 yılında yapımını Karabağlar Belediyesi'nin üstlendiği Ömerya kardeşlik yolunu ziyaret eden Kılıç," İzmir Karabağlar’dan Mardin Ömerli’ye uzanan bu kardeşlik yolu her zaman daim olsun." dedi.

ftwrbrsxwaepbeg.jpg

Ardından esnafın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, "Midyat’ta Berat ve Güneş tekstil atölyelerini ziyaret ederek, emekçi dostlarımızla sohbet ettik, kolaylıklar diledik. Midyat’ta Kestel esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Esnafın sorunlarını biz çözeceğiz." dedi.

ftxqovsx0aagurk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.