Sevda Erdan Kılıç, 'Geri adım atan namerttir!'

Sevda Erdan Kılıç, 'Geri adım atan namerttir!'

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Gezi'ye katılanlar hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söyledikleri ile ilgili suç duyurusunda bulunmasının ardından hakaret ve tehdit mesajları aldığını söyleyerek, "Geri adım atan namerttir!" dedi.

Medya Ege- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Parkı eylemlerine katılanlar hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulunmuştu. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, “Şunu bilin ki; Sizden de ağababalarınızdan da bugüne kadar korkmadık, bundan sonra da korkmayız. Bir adım geri atan namerttir. Hodri Meydan!” dedi.

chp-li-kilic-tehdit-mesajlari-aliyorum-dedi-ve-ekledi-geri-adim-atan-namerttir-h284678-3b124.jpeg

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda suç duyurusundan sonra hakaret, küfür ve tehdit mesajları aldığını açıkladı. Kılıç, açıklamasında “Cumhurbaşkanı hakkında yapmış olduğum suç duyurusundan sonra sosyal medya hesaplarıma ağır hakaret,küfür ve tehdit mesajları gelmektedir. Şunu bilin ki; Sizden de ağababalarınızdan da bugüne kadar korkmadık,bundan sonra da korkmayız. Bir adım geri atan namerttir. Hodri Meydan!” ifadelerini kullandı.

basliksiz-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.