SEV’DEN İZMİR HASTA ÇOCUK EVLERİ’NE KONSERLİ DESTEK

SEV’DEN İZMİR HASTA ÇOCUK EVLERİ’NE KONSERLİ DESTEK

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından bu sene İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yararına düzenlenen Blu Notte Orkestrası ile 2. Döneme Merhaba Konseri, İzmir SEV Kampüsünde gerçekleşti.

İzmir SEV Okul Aile Birliği’nin her yıl farklı bir sivil toplum kuruluşu yararına düzenlediği geleneksel sosyal sorumluluk projeleri bu yıl İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği yararına gerçekleştirildi. Özgen Akçagül & Blu Notte Orkestrası’nın sahne aldığı 2. Döneme Merhaba Konseri’nden elde edilen gelir ile İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği konuk evlerinin ihtiyaçları karşılanacak.
 
İzmir SEV Öğrencileri de , Okul Aile Birliği 2. Döneme Merhaba Konseri’nde Blu Notte Orkestrası ile birlikte sahne alarak geceye renk kattılar.
 
Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu geceye sponsor olan Folkart Yapı A.Ş’ne, gecede görev alan tüm öğrenci ve öğretmenlere ve katılan tüm velilere destekleri için teşekkür etti. Konserin sonunda İzmir SEV Öğrenci Birliği öğrencileri, gecenin sponsoru Folkart A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve SEV Velisi Metin Sancak’a, Blu Notte Orkestrası adına Özgen Akçagül’e, okul müdürleri Dr. Özlem Altay Yücesoy’a ve Sedef Özyiğit’e ve okul müzik öğretmenleri İlknur Demirden’e, Kemal Aydın’a ve Atıl Çelik’e teşekkür plaketi sundular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.