Sevgililer Günü için 35 hediye önerisi

Sevgililer Günü için 35 hediye önerisi

"Ne hediye alacağım" diye düşünenler bu habere dikkat

Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırlıklar başladı. Mağaza vitrinleri kırmızı kıyafetlerini giyip süslü püslü pozlarını verdiler. Çoktan rezervasyonlar yapılmaya, sevgililer günü hediyesi alınmaya başlandı bile.

Sevgililer Gününde hediye almak, sevgilimize aşkımızı sunmak, onu mutlu etmek demektir. Yılın her günü aşk dolu kalbi ile içimizi ısıtan sevgilimizin, Sevgililer Gününü layıkıyla yaşamak elbette hakkıdır.

Aşık olmakta bir dünya markası olsa da hediye seçiminde vasat olanlar müjde! Bu yazının sonuna geldiğinizde sevgiliniz için en uygun hediyeyi seçmiş olacaksınız. Hediye seçmenin türlü türlü inceliği var. Elimizdeki ipuçlarını doğru değerlendirirsek sevgilimiz için en harika hediyeyi seçmemiz mümkün.

İşte Sevgilime Sevgililer Gününde Ne Hediye Alabilirim? sorusunun cevabı sizlerle!

Hobi & İlgi Alanlarına Göre Hediyeler

Neye tutkusu var ise ona yönelik bir hediye seçin

Onu tanıdığınız andan itibaren, ondan duyduğunuz bütün detayları göz önünden geçirin. Size verdiği ipuçlarını toplayın. En çok kullandığı eşyaları ve onları tamamlayabilecek şeyleri düşünün. İlgi alanına göre hediye seçmek, karşınızdaki kişinin bundan hoşlanıp hoşlanmayacağı konusunda yaşayacağınız tereddütleri aza indirir.

-Ev dekorlarına ilgi duyanlar için seçilebilecek en güzel hediye mumlardır. Evinin renklerine uygun, sevgilinizin sevklerine göre seçişmiş mumlar, şamdanlar, tabaklar ve daha birçok şey… Evinde otururken bile bundan keyif alanlar için alınabilecek en güzel hediye ev dekorudur.

-Modaya tutkulu olanlar için hediye seçerken en önemli detay onun favori mağazasını öğrenebilmektir. Sevgilinizin en çok hangi markayı kullandığını ve hangi markaları takip ettiğini öğrendikten sonra işiniz oldukça kolay. Takılar, elbiseler, şapkalar, ayakkabılar ve daha aklınıza gelebilecek bütün giyim detayları…

-Teknoloji ile ilgili olanlar için seçilebilecek hediyeler çok çeşitlidir. Mesela teknoloji sevdalısı kitapsever sevgilinize bir e-kitap okuyucu satın alabilirsiniz. Ya da dijital bir çerçeve alıp fotoğraflarınızı yüklediğiniz romantik bir hediye sunabilirsiniz.

-Kişisel bakıma ilgili olanlar için belki de seçilebilecek en güzel hediye masajdır! Spa, masaj, meditasyon gibi aktiviteler için ona bir seans hediye edebilirsiniz. Bunun yanında kişisel bakım mağazalarından onun için vücut bakım seti satın alabilirsiniz.

-Koleksiyon yapanlar için hediye seçmek bazen maliyetlidir. Ancak buna değer değil mi? Sevgilinizin plak koleksiyonu olabilir, ya da kar küresi, belki de kaset. İşte o zaman derin bir araştırma ile en çok istediği eksik parçayı keşfetmek size kalmış. İşin bu kısmını hallettikten sonra kocaman bir sarılma ve mutluluk dolu bir gülümsemeye hazır olun.

-Seyahat tutkunları için alınabilecek hediyeler çok çeşitlidir. Dünya şeklinde saatler, masa lambaları seyahat tutkunları için çok sevilen aksesuar ve dekorlardandır. Ancak gezmeyi seven birine alınabilecek en güzel hediye kesinlikle uçak biletidir. Yurt içi veya yurt dışı, görmeyi çok arzuladığı bir şehre alacağınız çift kişilik bilet, sevgilinizi kalbinden vuracak; yüzünde güller açtıracaktır.

-Romantik sevgililer için en güzel Sevgililer Günü hediyesi anılarla bezenmiş olanlardır. Eski fotoğraflarınızla hazırlayacağınız bir fotoğraf albümü sevgiliniz için gülümseme sebebi olabilir, romantik bir günlük tatil kaçamağı olabilir.

-Sportmenler için hediye seçerken hangi spor ile uğraşıyorsa ona yönelik bir hediye alınabilir. Spor ayakkabısı, tenis raketi, pilates seti güzel spor hediyelerindendir. Aynı zamanda spor yaparken nabzını ölçen, spor planlamasında yardımcı olan bileklikler ve farklı aksesuarlar da tercih edilebilir.

-Etkinlik sevenler için alınabilecek en güzel hediye konser, tiyatro vs biletidir. Uzun süredir beklenilen oyunun biletini ondan önce davranıp alabilir, hatta belki onu sırf bir konser için başka bir şehre götürebilirsiniz.

Kombine sinema bileti alabilir; yıl boyunca dilediği kadar film görmesini sağlayabilirsiniz.

-Hayvanseverler için alınacak hediyeler saymakla bitmez. Evinde evcil hayvanı olan bir sevgiliniz varsa ona üçünüzün resmini çerçeveletip verebilirsiniz. Daha da güzelini, özelini isterseniz onun adına bir barınağa mama bağışı yapabilirsiniz.

-Doğa tutkunları için en romantik Sevgililer Günü hediyesi onun için fidan dikmeniz olabilir.

-Adrenalin tutkunları için hediye seçerken aklınıza gelebilecek bütün sınırları zorlayın. Belki de macera dolu bir odadan kaçış oyununa götürebilirsiniz.

-Oyun tutkunları için hediye seçerken iki aşamalı düşünebilirsiniz. Birincisi elbette ona seveceği bir oyunu veya oynadığı oyunun bir diğer serisini almaktır. Ayrıca oyunu için özel aletler alabilir, online olarak hediye edebilirsiniz. Bir diğer seçenek ise oyun karakterlerinin mini figürlerini alıp; evde bir köşede sergilemesini sağlayabilirsiniz.

Mesleğe Göre Hediye Seçimi

Sevgilinizin mesleğini icra ederken kullanabileceği bir hediye seçerek kullanışlı bir tercihte bulunabilirsiniz.

-Sağlık sektöründe çalışan sevgiliniz için uzun nöbetler esnasında kahvesini yudumlayabileceği kişiye özel bir kupa bardak hediye edebilirsiniz. Rahat bir ayakkabı da aynı şekilde yardımcı olabileceğiniz hediyelerdendir.

-Öğretmenler için alınabilecek hediyeler çok çeşitlidir. Esprili bir cetvel alabilir ya da öğrencileri ile çekilmiş bir fotoğrafını kişiye özel bir kupa bardağa bastırabilirsiniz.

-Bankacılar için alınabilecek hediyeler sıkıcı sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz! Şık kalem setleri, kişiye özel hazırlanan ajandalar ve defterler sevgilinizi çok mutlu edebilir.

-Dijital alanda çalışanlar için gündemi rahat takip etmelerine yardımcı olabilecek bir hediye seçebilirsiniz. Bir film paketi aboneliği, sık kullandığı sosyal mecranın premium üyeliği ilginç ve işe yarar hediyelerdendir.

-Mühendis sevgiliye esprili bir kupa bardak ya da t-shirt hediye edebilirsiniz.

-Sanatçı bir sevgiliniz var ise ona alabileceğiniz çok çeşitli hediye seçeneği mevcut. Bir enstrüman çalıyor ise beğeneceği bir çanta alabilirsiniz. Baterist ise yeni bir baget veya zil, ressam ise çeşitli fırçaların olduğu kocaman bir set hediye edebilirsiniz.

- Sürekli ayakta çalışanlar için alınabilecek hediyeler onların daha çok rahatlamasına yardımcı olabilecek hediyelerdir. Rahat ayakkabılar ve masaj seansı güzel bir seçenek olabilir.

-Ofis çalışanları için hediye almak oldukça kolaydır. Masasında kullanabileceği her türlü çerçeve, kalemlik, kupa bardak, biblo vs seveceğini düşündüğünüz ne varsa sevgiliniz için hediye edebilirsiniz. Ayrıca ofise göndereceğiniz bir buket çiçekle de yüzünü gülümsetebilirsiniz.

Hediye seçiminin elbette yaşla da alakası vardır. Bir çoğumuz 5 yıl önce beğendiğimiz hediyeyi şuanda beğenmeyiz.

-Genç yaştakiler için hediye seçerken çeşitli komik hediyeler düşünebilirsiniz. Bunun haricinde oyun konsolları, bilgisayar oyunları, festival biletleri derken seçenekler artar da artar.

-Orta yaşlılar için hediye seçerken biraz daha klasikleşmeye başlayabilirsiniz. Kravatlar, takılar ona göre şekillenebilir.

-Orta yaş üstü olanlar için Sevgililer Günü hediyeleri romantizmin doruğunda ancak kullanılabilirliği de ön planda olan hediyelerdir. Mesela sevebileceği bir kazak hediye edebilirsiniz.

-Asla yaşlanmayanlar için macera dolu hediyeler seçmeniz güzel olabilir. Bir haftasonu kaçamağı ise en ideal hediyedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.