“SEVGİLİM” ŞARKISINA KLİP SÜRPRİZİ

“SEVGİLİM” ŞARKISINA KLİP SÜRPRİZİ

MURAT ALPSÜ'DEN YENİ SİNGLE ÖNCESİ FETTAH CAN İMZALI “SEVGİLİM” ŞARKISINA KLİP SÜRPRİZİ

Kendine özgü yorumu ve eğlenceli sahne performansları ile yıllardır Türkiye'nin popüler otellerinde ve klüplerinde sahne alarak geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Murat Alpsü, yeni single şarkısını yayınlamadan önce sürpriz yaparak “Sevgilim” şarkısını kliplendirdi.

Murat Alpsü, Poll Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yer alan, single çalışmasının ilk klibini single'a adını veren sözü; Şeydağ Tatlıkazan, müziği Fettah Can imzalı “Zirve” adlı şarkısına çekmişti. 

Yeni single öncesi ikinci klibini ise; sözü, müziği ve düzenlemesi yine Fettah Can imzası taşıyan “Sevgilim” adlı şarkısına çekti.

“Sevgilim” şarkısının canlı enstrüman kayıtlarına; ritmde Mehmet Akatay, gitarda Erkan Erzurumlu, bas gitarda Mehmet Özen, davulda Alper Celbiş imza atarken, Murat Alpsü'ye vokallerde ise; Fatih Ertur ve Fettah Can eşlik etti.

“Sevgilim” şarkısını İrem Haykır yönetmenliğinde İstanbul'un tarihi semtlerinde kliplendiren Murat Alpsü, şarkının ruhuna uygun olarak, klibini siyah beyaz çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.