Sevgilisiyle Uyuyan Kadına Cinsel Taciz

Sevgilisiyle Uyuyan Kadına Cinsel Taciz

Sevgilisiyle uyuyan kadına cinsel tacizde bulunan adama 2 yıl hapis cezası verildi!

Avustralya'nın başkenti Sidney'de yaşayan bir kadın, erkek arkadaşı ile beraber uyuduğu sırada gece yarısı uyandığında yabancı bir adamın yatak odasına girip cinsel organını yaladığını görünce büyük bir şok yaşadı. Genç kadının evine girip kadını erkek arkadaşının yanında uyurken taciz eden 35 yaşındaki Vile Joseph Taouk isimli adam, iki yıl hapis cezası aldı.
 
"YATAĞIMIZDA BAŞKA BİRİ VAR"
 
Erkek arkadaşı ile uyuduğu sırada gece yarısı genç kadının evine giren adam kadının bir ayağı yorgan dışına çıkmış bir vaziyette uyuduğunu gördü ve kadını taciz etmeye başladı. Gece yarısı saat 3.30 sularında uyanan kadın cinsel organına dokunulduğunu hissetti. İlk önce erkek arkadaşının organına dokunduğunu düşünen kadın, erkek arkadaşının yanında uyuduğunu görünce erkek arkadaşının kulağına 'yatağımızda başka biri var.' diye fısıldadı.
 
"BURADA NE YAPIYORSUN?"
 
Bunun üzerine genç kadının erkek arkadaşı yataktan fırlayıp tacizci Taouk'a "Burada ne yapıyorsun?" deyip bağırarak hakaret etmeye başladı. Bunun üzerine tacizci evin kapısının açık olduğunu ve bu yüzden evin pansiyon olduğunu düşündüğü için eve girdiğini söyledi ve özür dilemeye çalıştı. Kız arkadaşını taci eden adamı evden atan genç kadının erkek arkadaşı yatağa döndüğünde kız arkadaşının gözyaşlarına boğulduğunu gördü.
 
ÜVEY BABASIYLA KONUŞUP ŞİKAYETTE BULUNDU
 
Yaşadığı taciz olayından sonra polise şikayette bulunmayı istemeyen kadın, üvey babası ile konuştuktan sonra başına gelenlerden dolayı polise şikayette bulundu. Yapılan şikayet sonrası genç çiftin yaşadığı sokağın güvenlik kameraları aracılığı ile tacizcinin kimliğini tespit eden polis kısa süre içinde tacizciyi bir cadde üzerinde gergin ve terli bir şekilde yakalayıp göz altına aldı.
 
SUÇLAMALARI KABUL ETTİ
 
Bu hafta mahkemeye çıkarılan tacizci kadına cinsel tacizde bulunduğunu ve evine zorla girdiğini kabul etti. Mahkemede kadına cinsel tacizde bulunduğu esnada ruhsal olarak hasta olduğunu söyleyen Taouk, evden ses geldiğini ve sesi takip ettiği için eve girdiğini söyleyerek taciz ettiği kadından özür diledi.
 
"ÇOK ÜZGÜNÜM"
 
Tacizci yazdığı savunmasında şunları söyledi, "Yaptığım hareketten dolayı çok üzgünüm. Keşke bunların hiçbiri olmasaydı. Umarım taciz ederek mağdur ettiğim kadın hayatta daha iyi olur. Hiçbir kadın taciz ve şiddeti hak etmiyor."
 
Mahkeme ise tacizi adama iki yıl hapis cezası verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.