Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri Başladı

Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri Başladı

Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri İzmir Bayraklı’daki Tepekule Kongre Merkezi’nde başladı. 

Açılış kurdelesini eşi Bahriye Karabağ ile birlikte kesen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Sevgililer Günü’nü erken kutladı. %70’e varan indirimler ilgi gördü.

Gençiz Fuarcılık’ın hediyelik sektörünün seçkin firmalarıyla birlikte düzenlediği Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri kapılarını açtı. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, Belediye Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin hazır bulunduğu programa Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ eşi Bahriye Karabağ ile birlikte katıldı. Organizasyonun Sevgililer Günü öncesinde İzmirlilerin hediye bulma telaşına son vereceğini vurgulayan Başkan Karabağ, büyük indirimlerle en özel hediyelerin alınabileceği Tepekule’nin ilgi odağı olacağını söyledi. İyi dileklerle Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri’nin kurdelesi kesildi.

YOK YOK
Hediyelik sektörünün seçkin temsilcilerinden oluşan katılımcıların birbirinden özel stantlarını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve beraberindeki davetliler ziyaret etti. Stantlardaki Mücevher takılar, Güzellik ürünleri, Aşkın simgesi özel mumlar, Mesaj nakışlı gömlekler, Mesaj kutuları, Özel temalı sihirli kupalar, Sevgi saatleri, Temalı takvimler, Baskılı abajurlar, Puzzleler, Resimli yastıklar, 3D Lambalar, biblolar, Cüzdan, Gümüş, Bakır ve Yöresel ürünler ilgi ile incelendi. Katılımcı stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Karabağ hayırlı işler dileklerinde bulundu.

BAŞKANDAN ‘TEK AŞK’ SÜRPRİZİ
Eşine bir sürpriz yapmak istediğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ basın danışmanı Jale Gönüslü Karasu’nun Bahriye Karabağ’ın hediye seçmesinde yardımcı olmasını istedi. Bayan Karabağ’ın beğendiği hediyeyi Karasu Başkan Karabağ’a iletti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ eşi Bahriye hanımın 14 Şubat Sevgililer Günü’nü erken kutlayarak ‘Tek Aşk’ adını taşıyan Osmanlı Sarayı elmas sanatının izlerini taşıyan Sevgililer Gününe özel koleksiyonu hediye etti. Başkan kendisine ise ustasının ismini taşıyan MedusaOnxy erkek yüzüğü beğenerek aldı.

İZMİRLİ İSTEDİ
İzmirlilerin ve hediyelik sektörünün ısrarlı istekleri nedeniyle Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri’ni düzenlediklerini belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, “Hediyeliklerimiz her yaşa, her zevke hitap edecek şekilde hazırlandı. Erkek sevgiliye hediye almak isteyenler, kadınlara hitap edecek çeşitli sürprizler bulmak isteyenler Tepekule Kongre Merkezi’ne gelecekler”dedi.

Kültürpark Fuar Alanı Basmane kapısından, Bayraklı Final Durağından ücretsiz ulaşım servislerinin kaldırıldığı Sevgiliye Hediye, Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri 4-14 Şubat tarihlerinde Bayraklı’daki Tepekule Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Organizasyon her gün 11.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.