Sevgiliye mektup…

Sevgiliye mektup…

Sibel Uzun yazdı...

14 Şubat, sevgililer günü. Sevgililer ve sevgi günümüz kutlu olsun.. Sevginin gücüne inanın diyerek başlamak istiyorum çünkü sevgi en yüce kaynaktır ve en büyük şifadır. Sevgi, sizi değiştirmez dönüştürür, güzele, iyiye, huzura, aşka, bolluğa, sağlığa ana kaynağa bağlar. Koşulsuz sevgi de olduğunuz zaman adeta sevgi pıtırcığı oluverirsiniz, mikrodan, makroya her şeye inanılmaz bir sıcaklık hissedersiniz, öyle ki sanki her gün yeniden âşık oluverirsiniz kâinatın ahenginin güzelliğine. Sevgi, tüm tıkanıklıkları giderir. Sevgi, her derde devadır diyorum ve şimdi sevgililer gününe özel bir ritüel paylaşmak istiyorum sizlerle, tabi bu ritüel sevgilisi olmayan, ruh eşini arayan herkes için çok keyifli bir çalışma.

Bu ritüel de evrensel yasaların gücünü kullanacağız ve evrensel çekim yasasıyla işleyişi sağlayacağız fakat öncelikle sizden ricam, lütfen ritüele başlamadan evvel kendinizi suyla şifalayıp kısaca ellerinizi, dirseklere kadar kaya tuzuyla ovalayıp, enerjinizi nötrleyin. Enerjinizin nötrlenmesi, ruh, beden, zihin dengelenmesine yardımcı olacaktır ve sizin az sonra yapacağınız ruh eşinizi hayatınıza çekmesin de yardım edecek olan evrensel çekim yasasını harika bir şekilde çalıştırmaya başlayacaktır. Hazırsanız başlayalım.

Öncelikle, sessiz bir ortam seçelim kendimize lakin zihnimiz de dolaşan birçok düşünceyle hemhal olacağız ve tam da o esnada tüm farkındalığımızı kalbimiz de toplayacağız. Bize bu çalışma da yardımcı araç olarak bir adet mum, kâğıt ve kalem alalım. Öncelikle mumu yakalım, rengi beyaz, pembe ya da kırmızı seçebilirsiniz. Şimdi, geçmişten bugüne yaşamış olduğunuz ilişkileriniz de ki partnerlerinizi zihninize getirin, hepsine tek tek hayatınıza ve size kattıkları her şey için teşekkür edin, onlarla aranız da oluşan tüm karmik etkileri ve bağları kesin ve sevgiyle onları kendi alanlarına geri gönderin.    Derin, derin birkaç nefes alalım ve tekrar tüm farkındalığımızı kalbimiz de toplayıp, Yüce Allah’a niyazınızla, niyetinizi yapıverin. Kendi iradenizi kenara koymayı, Allah’ımızın iradesine teslim etmeyi unutmayın. Burada yaşayacağınız farkındalık, ruh eşinizi hayatınıza çekmenin ve tezahür ettirmenin en güzel yanı olacaktır, hiç şüpheye düşmeyin. Kâğıt, kaleminizi alın ve gelecekti, sevgilinize, ruh eşinize şimdi ki andan bir mektup yazın. Hayalinizi kurduğunuz ruh eşinizin, tüm özellerini kaleme döküverin ve hissederek yazmaya devam edin. Hiçbir sınır olmaksızın niyetlerinizi ekleyebilirsiniz ve mektubunuzun sonuna doğru yaklaşırken gözlerinizi kapayın ve sanki ruh eşiniz hayatınıza tam da istediğiniz tüm niteliklere sahip şekilde girmişçesine, hayaliniz de onunla bir anı yaşatmaya başlayın, bu anıyı mektubunuza yazın ve ruh eşinize içinizden geldiği gibi teşekkür edin. Son aşama da mektubunuzu onaylayacak şekilde imzanızı atın ve kulağınızın duyacağı şeklide mektubunuzu okuyun. Bu okumayı birkaç kez tekrar edebilirisiniz. Okurken zihninizin hayal etmesine engel olmayın... Mumu söndürmeyi unutmayın.

Ve son olarak Youtube kanalım da Ruh Eşi Çağırma Meditasyonumuz var, videoyu ekliyoruz 21 gün boyunca lütfen meditasyonu çalışın ve açıklama kısmında ki olumlamaları sabah akşam tekrar edin.

21 gün boyunca çalışırken, dualarınızı da unutmayın.

Allah’ımıza verdiği tüm güzellikler için şükür de ve teslimiyette kalmak, inancımızı daha çok büyütecektir ve şükür duygusuyla yaradanın koşulsuz sevgisine bağlanmak her şeyi daha da güzelleştirecektir.

Unutmadan, mektubunuzu saklayın, ruh eşiniz hayatınıza girdiğin de, ilk sevgililer gününüz de hediye olarak verebilirsiniz.

Yaradan’a, en güzele emanetsiniz, hoşça kalın...

Işıltınıza sahip çıkın ve daimi ışıkta kalın...

Sevgimle,

Aşk OLsun, Şifa OLsun


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.