SEVGİNİN ÖNÜNDE ENGEL YOKTUR!

SEVGİNİN ÖNÜNDE ENGEL YOKTUR!

Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıya Bahara Merhaba Kahvaltısı gerçekleştirdi. Narlıdere Saklıbahçe’de düzenlenen etkinliği sanat dünyasının sevilen isimleri de katıldı.

Tiyatro sanatçısı Volkan Severcan, sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, ünlü sanatçı Pınar Aylin, Arda Türegün ile Cenk Bosnalı kahvaltıda sahne alarak, engeliler ile birlikte şarkılar söyledi.

Özel eğitime ihtiyaç duyan kişilerin eğitim aldığı Ege Artı Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olmak amacıyla Bahara Merhaba Kahvaltısı düzenlendi. Hayırseverler, özel eğitim alan öğrencilerle birlikte mutfağa girip, davetlilere kahvaltı hazırladı. Hayırseverlerin gönüllü olarak destek verdiği kahvaltı etkinliği için davetiye ve kahvaltı sırasında tişört, kitap gibi ürünlerin satışından elde edilen gelir, Ege Artı’ya bağışlandı. 


İzmir’de 2010 yılında kurulan Ege Artı, her yıl düzenlediği Bahar Şenliği’ni bu yıl farklı bir etkinlik ile gerçekleştirdi. Folkart’ında desteklediği ve İzmir’in hayırsever isimlerinden İnci Sancak’ın öncülüğünü üstlendiği organizasyon kapsamında Narlıdere Saklı Bahçe’de 500 kişilik kahvaltı düzenlendi. Etkinliğin sunuculuğunu ise gönüllülerden Engin Deniz Eriş ve Peyvent Öksüz yaptı.
 

HERKESE TEŞEKKÜR
 

Bir konuşma yapan Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, “Verdikleri destekten dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Tüm yıl boyunca aralıksız olarak eğitime devam eden özel çocuklarımız için yılın yorgunluğunu azaltacak ve baharın gelişini kutlayacağımız ‘Bahara Merhaba’ kahvaltısı için çok heyecanlıydık. Şimdi sizleri görünce bu heyecanımız sevince dönüştü. İnci Sancak, bizi hiç yalnız bırakmadı. Kendisini Onursal Başkanımız olarak buraya davet ediyorum” dedi. 
 

SANCAK: “BU BAHAR ÇOK ÖZEL OLACAK”
 

Bahara Merhaba Kahvaltısı’nın düzenlenmesine öncülük eden İnci Sancak, “Her yıl Mayıs ayında Engelliler Haftası kutlanıyor. Ege Artı’da her yıl bahar şenliği düzenler. Bu yıl farklı bir etkinlik yapalım; Hem bahar şenliğini hem de Engelliler Haftasını özel çocuklarımızla birlikte kutlayalım istedik. Arkadaşlarımızla birlikte “Bu Bahar Özel Olsun…” diyerek kahvaltı organizasyonu yapmaya karar verdik. Tüm arkadaşlarımızla birlikte “Sevginin önünde engel yoktur!” sloganıyla etkinliği planladık” diye konuştu. 
 

TÜM GELİR EGE ARTI’YA
 

Etkinliği planlarken gönüllü olarak birçok ismin destek vermek için adeta birbirleriyle yarıştığını anlatan İnci Sancak, “Bu destekler öyle bir noktaya geldi ki; şuanda peynirden zeytine, yumurtadan bala, ekmekten kullanılacak her türlü malzemeye kadar kahvaltı ile ilgili tüm ihtiyaçlar karşılanmış durumda. Böylece satışa çıkan tüm davetiyelerin gelirinin Ege Artı’ya kalacak olması da bizleri ayrıca çok mutlu etti. Herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

GÖNÜLLÜLER
 

Etkinlik için kurulan Düzenleme Komitesi’nde Ege Artı Kurucusu Fahriye Tuğcu, İnci Sancak’ın yanı sıra Ayşe Özgener, Aynur Şahin, Arzu Gül, Beki Şikar, Ebru Yoğurtçuoğlu, Gül Koçak, İlkay Acun, Meltem Cinstaş, Pakize Sükan,  Serpil Atlet, Songül Turgut ve Zeynep Ergüven yer aldı. Gönüllü olarak organizasyonun her bir detaylı bizzat ilgilendiler. Gönüllüler, Ege Artı’da eğitim gören özel öğrenciler ile birlikte stüdyoya girip beraber şarkı söylediler. Hazırlanan klip davetlilere izletildi. 
 

DESTEK VERENLER
 

Folkart gibi etkinliğe birçok marka destek verdi. Türkiye’nin önde gelen markaları Akça Holding, Algida, Alsancak Ajans, BB&HE, BNQ, Bravo Tekstil, Dimes, Diva, Ercanlar Yumurta, ESPARK, Feast, Foto Metin, Gürsüt, Kanaatkar Kardeşler, Korondo Varlık Geliştirme, Likya, Maymoda, Metro Matbaa, Reyhan Pastanesi, Saklı Bahçe, Saran Organizasyon, Seval Kablo, Simit Sarayı, Smyrna Boyoz, Yourbag, Zade sponsor oldu. Destekçilere İnci Sancak ve Fahriye Tuğcu tarafından Ege Orman Vakfı tarafından dikilen ağaç fidanlarının sertifikaları verildi. 
 

PINAR AYLİN, HALUK LEVENT, VOLKAN SEVERCAN…
 

Kahvaltı, Saklıbahçe’de Cumartesi günü gerçekleştirildi. Etkinlikte gönüllü olarak ünlü sanatçı Pınar Aylin, Haluk Levent, Cenk Bosnalı, Arda Türegün ve ünlü tiyatro sanatçısı Volkan Severcan bu özel güne anlam kattı. Özel eğitim alan öğrencilerle birlikte sahneye çıkarak şarkılar söylediler. Ege Artı öğrencileri halk oyunları oynadı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.