Sevilen Şarkılarıyla Retrobüs, Ege Perla’daydı!

Sevilen Şarkılarıyla Retrobüs, Ege Perla’daydı!

Ege Perla, Retrobüs’ün harika konseriyle yaza eğlence dolu bir giriş yaptı. Konsere yoğun ilgi gösteren Ege Perla ziyaretçileri tüm şarkılara gece boyunca eşlik etti.

Tepe Emlak Yatırım yönetimindeki İzmir’lilerin Hoş Vakit Merkezi Ege Perla’da İzmirlilerle buluşmanın heyecanını yaşayan Retrobüs üyeleri, 70’ler, 80’ler ve 90’ların en sevilen şarkılarını seslendirirken, konsere gelenlere müzik şöleni yaşattı. Türk pop-rock müziğinin unutulmaz isimlerini hatırlatan ve yaşatmaya çalışan Retrobüs, efsane sanatçıların dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirdi.

04.jpg

Konser sonunda sorulan sorulara tüm içtenliği ile yanıt veren Retrobüs ‘60’lardan özellikle 90’lara kadar üretilen şarkılar her döneme hitap ediyor. Bu sebeple son yıllarda retro veya 90’lar konseptli işlere talep oldukça fazla. İnsanlar geçmişi ve o kaliteyi özlüyor.

01-1.jpg

Bizim için de her dönem ayrı güzel, ayrı kıymetli.’ diyerek dinleyiciden aldığı güzel dönüşlerin Retrobüs’ü amacına ulaştırdığını belirtti. Ege Perla ziyaretçileri muhteşem konser sonrası grup üyeleri ile sohbet etme fırsatı da yakaladılar.

03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.