Seyahat acentalarından Limak otellerine boykot

Seyahat acentalarından Limak otellerine boykot

Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen ormanlarında ağaç katliamı yapan Limak Holding bünyesindeki oteller, seyahat acentaları tarafından boykot edilmeye başlandı.

Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından Muğla'nın Milas ilçesindeki Akbelen ormanlarında yapılması planlanan kömür madeni için ağaç katliamı devam ederken çam ormanlarının ortasında çıplak alanlar oluşturulmuş durumda. Ağaç katlimanında başı çeken şirketler ise Limak ve İçtaş şirketleri.

Akbelen'de ağaç katliamı yapan, 1976 yılında inşaat amacıyla kurulan, günümüzde inşaat sektörüne ek olarak turizm, çimento, enerji, altyapı, havacılık, elektrik ve mekanik taahhüt, teknoloji ve yiyecek-içecek sektörlerinde de hizmet veren Limak Holding'e ait otellerle ilgili boykot turizm sektöründe büyümeye devam ediyor.

limak-lara-genel-gorunum-01.jpg

Turizm sektöründe bir çok otele sahip olan limak holding bünyesindeki otellerle ilgili boykot çağrısına turizm sektörü de kayıtsız kalmazken bir çok seyahat acentası Limak Otelleri'ni önermeme ve satmama kararı aldıklarını duyurmaya başladı. Bununla birlikte bir çok seyahat acentası da sosyal medya hesaplarından müşterilerine rezervasyon yapmayı planladıkları Limak otellerinde kalma düşüncelerini yeniden gözden geçirmeleri çağrısı yaptı.

Türkiye'nin dört bir yanında lüks otelleri bulunan Limak Holding bünyesinde Kıbrıs'ta Cyrus Deluxe Otel, Antalya'da Limak Lara Deluxe Otel, Limak Atlantis Deluxe Hotel Resort, Limak Arcadia Sport Resort Otel, Limak Limra Resort Otel, İstanbul'da Limak Eurosia Luxury Hotel, Yalova'da Limak Thermal Boutique Hotel, Ankara'da Limak Ambassadore Otel, Üsküp'te Limak Skopje Hotel bulunuyor.

TURİZM HABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.