Seyfettin Dağ: Zorda kalan esnafı vakıfla destekleyeceğiz

Seyfettin Dağ: Zorda kalan esnafı vakıfla destekleyeceğiz

İzmir Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkan Adayı Seyfettin Dağ, 11 Ocak’ta yapılacak meslek odası seçimleri öncesi İzmir’in farklı ilçelerindeki esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Dağ, "Çeşitli nedenlerle zorda kalan mobilyacı esnafımızı desteleyeceğiz"

11 Ocak’ta yapılacak meslek odası seçimleri öncesi İzmir’in farklı ilçelerindeki esnaf ziyaretlerine devam eden İzmir Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkan Adayı Seyfettin Dağ, meslektaşlarının özellikle kriz dönemlerinde ve yangın gibi felaketlerde zor durumda kaldığının altını çizdi.

22222222.jpg

Dağ, “Esnafımızı daima güçlü kılacak projelerimizin başında tabii ki pazar alanı yaratmak ve ihracat geliyor. Ancak, meslek odasına seçildiğimizde yetkimiz dahilinde vakıf kurarak esnafımızı zor dönemlerde destekleyecek kurumsal bir mecra oluşturacağız. Bu vakıf ayrıca zor durumda olan meslektaşlarımızın çocuklarına burs imkanı da sağlayacak” sözlerine yer verdi.

1111111.jpg

Dağ, özellikle Buca-Karabağlar Mobilya Sitesinde sık sık yangın çıktığını ve meslektaşlarının yüksek maddi kayıplar yaşadığını da vurgulayarak, “Maalesef sigorta şirketleri bu yangınların sıklığını gözeterek meslektaşlarımızın işyerlerini ve ürünlerini sigorta etmekten imtina ediyor. O halde bizim mobilyacılar olarak kendi güvence alanımızı oluşturmamız gerek. Bir vakıf yüksek mağduriyeti ne kadar karşılayabilir, diye soranlar olabilir. En azından meslektaşımıza can suyu olabilecek bir oranda destek dahi aramızdaki dayanışmayı büyütür” diye konuştu.

333333333.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.