Seyit Torun: Belediyelerimize operasyon çekildiğini biliyoruz

Seyit Torun: Belediyelerimize operasyon çekildiğini biliyoruz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, İçişleri Bakanlığının CHP'li belediyeleri operasyonlarla yıldırmaya çalıştığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı ile gerçekleşen buluşmada CHP'li belediyelerin şeffaf ve hesap verebilir olduğuna dikkat çekti. CHP'li belediyelerin mazeret üretmeden, şikâyet etmeden süreci olumlu bir şekilde atlatma gayreti içerisine girdiklerini söyleyen Torun "Yatırımlarını öncelikleştirdiler. Uçuk kaçık projelerden kaçtılar ve çözülmesi gereken en önemli sorunlardan başlayarak vatandaşlarımızın yanında oldular. Bunu yaparken kredileri onaylanmadı, yardımlar kesildi, sürekli soruşturmalarla, müfettişlerle bir şekilde engellenmeye çalışıldı" diye konuştu.

943446-1782745976.jpg

SOYLU'YA YÜKLENDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya da yüklenen Torun "O İçişleri Bakanlığı koltuğuna yakışmayan bakana bir kez daha söylemek istiyorum; biz senin ne yaptığını biliyoruz. O bakanlığı kullanarak bizim belediyelerimize operasyon çektiğini de biliyoruz. İki tane belediye başkanı Şırnak'ta, mahkeme kararı sabit olmasına rağmen görevden almıyorsun, ama hakkında şu anda hiçbir delil olmayan belediye başkanlarımızı görevden alıyorsun. Kaldı ki hep iftiralarla ile bugüne geldin. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde 557 terör ile iltisaklı kişi var dedin. Hiçbir şey çıkmadı" ifadeleri ile İçişleri Bakanı Soylu'yu eleştirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.