Seyit Torun: Meclis üyelerimizin önemi çok büyük

Seyit Torun: Meclis üyelerimizin önemi çok büyük

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, İzmir gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seferihisar kampı CHP'nin önemli isimlerini ağırlıyor. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un katıldığı kampta CHP Örgütü seçime yönelik çalışmalar ve yol haritasını masaya yatıracak.

fh2vinpwiaaoszi.jpg

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, "İzmir’de artık toplanmaya gerek yok, sahada olacağız bundan sonra. Bu bizim motivasyon toplantımız. Sorumluluklarımızı gözden geçirme, ne yapacağımızı konuşacağımız, yol haritamızla ilgili bir toplantı. Bunları 2 gün içerisinde gerçekleştireceğiz. Seçime kadar tam saha mücadelemizi devam ettireceğiz. Arkadaşlarımızın bu süre içerisinde hem kaynaşmak adına hem de belli sorunları paylaşmak adına talepleri vardı. Bunu gerçekleştirmiş olacağız. Onlar bizi bilgilendirecek biz de onları. Burada büyük bir motivasyonla seçim ne zaman yapılırsa yapılsın zamanında veya erken seçime yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Burada meclis üyelerimizin önemi çok büyük, çünkü onlar sürekli sahadalar. Hem meclisteki görevlerini yerine getiriyorlar hem de kendi işlerini yapıyorlar. Onların gücü bizim için çok kıymetli. Belediyelerimiz hizmetlerini aktarma konusunda vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında onların gücü bizi iktidara gitmemizde çok önemli bir destek olacak" diye konuştu.

fh2vinox0ae4cil.jpg

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dünkü İzmir buluşmasında Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e hitaben 'senin yerine çok talip vardı' sözleri ve torpil istendiğine ilişkin iddiaları hakkında konuşan “Olabilir elbette ki olabilir. Aday adaylığı sürecinde herkesin gönlünden kendinde o görevi yapabilme sorumluluğunu hisseden, İzmir’e hizmet etmek için irade koyan herkesin aday adayı olmak için şansı var ama adayımız bir tane. Akşener kendine göre yorumlamıştır ama Tunç Soyer belediye başkanımız üzerinde ittifakla uzlaştığımız görevini vizyonunu ortaya koyarak İzmir’imizi daha iyi yerlere getirebilme sorunlarımızı çözme konusunda zaten gerek MYK’mız gerekse parti meclisim uzlaşmıştı kendisin adaylık sürecinde öyle bir tartışmalara neden olmadı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.