Seyyar Satıcılar Derneği'nden Muhtarlar Günü Kutlaması

Seyyar Satıcılar Derneği'nden Muhtarlar Günü Kutlaması

İzmir Seyyar Esnaf ve Sanatkarlar Meclisi, Muhtarlar Günü nedeniyle kutlama düzenledi. Etkinliğe vatandaşların yanı sıra 10 muhtar da katılırken seyyar müzisyenler eşliğinde midye, kestane, mısır, muz gibi ürünler ikram edildi.

İzmir Seyyar Satıcılar Derneği'nin Varyant'taki merkezinde düzenlenen etkinliğe muhtarların yanı sıra çeşitli kooperatif başkanları ve vatandaşlar katıldı. Kutlamada konuşan İzmir Seyyar Esnaf ve Sanatkarlar Meclisi Başkanı Evren Laçin, “Bu hafta hem Yoksullukla Mücadele Günü'nü hem de Muhtarlar Günü'nü birlikte kutluyoruz. Yoksullukla mücadele ve muhtarlar bir bütündür. Yoksulların yönetimle ilk karşılaştığı yer muhtarlıklardır” dedi.

seyyar-saticilardan-muhtarlara-seyyar-ikram-2.jpeg

Çare Sokaklarda

Yoksullukla mücadelede seyyar satıcıların önemli görevler üstlendiğini belirten Laçin, “Bin 500 lira emekli maaşı ile yıllardır işsizlik kıskacında yaşayan, atama bekleyenler ile işletmesini kapatmak zorunda kalanlar çareyi sokaklarda buluyor. Yoksullukla mücadele zabıta ve polisin kıskacında kalan seyyarlar, bir anlamla muhtarlarımızla aynı amaca hizmet ediyor. Biz de muhtarlarımıza teşekkür etmek için böyle bir etkinlik düzenledik” diye konuştu. Etkinliğin sonlarına doğru davetlilere seyyar satıcıların sokaklarda sattığı midye, mısır, kestane, muz, tatlı, çiçek gibi ürünler ikram edilirken sokak sanatçıları da müzik ziyafeti sundu.

seyyar-saticilardan-muhtarlara-seyyar-ikram-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.