Sezonun İlk Yenilgisini Aldılar

Sezonun İlk Yenilgisini Aldılar

Galatasaray ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşma başladı.

Süper Lig'de 17 puanla zirvede yer alan 3 takımdan biri olan Galatasaray, TT Arena'da Trabzonspor'a 1-0 yenilerek sezonun ilk mağlubiyetini aldı

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor ile karşılaştı. Galatasaray, 10. dakikada gole yaklaştı. Zeki Yavru'nun ceza sahasından uzaklaştırmak istediği top Sneijder'in önünde kaldı. Hollandalı yıldız vuruşunu yaptı ancak savunma gole izin vermedi.

17'de Trabzonspor atağında Bero, Castillo ile verkaç yaptı, ardından bomboş durumdaki N'Doye'u gördü. Senegalli yıldız da Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Galatasaray, 37'de Eren Derdiyok ve 41'de Bruma ile iki kez gole yaklaşsa da Onur Kıvrak kalesinde devleşti ve ilk yarı konuk Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıda gol için bastıran Galatasaray'da 65. dakikada Sneijder sol çaprazdan uzak direğe sert vurdu ancak Onur Kıvrak harika bir kurtarışla gole izin vermedi.

Gol için bastıran Galatasaray'da 90+6'da Eren Derdiyok'un röveşatası direkten geri geldi ve Trabzonspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. 

11 MAÇTIR YENİLMİYORDU
Galatasaray'ın bu mağlubiyetle 11 maçlık yenilmezlik serisi de sona ermiş oldu. 9 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa maçında hiç boyun eğmeyen Sarı-Kırmızılılar, son 3 puan kaybını geçen sezonun 32. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenilerek almıştı.

Maçta bu sezonki ilk deplasman golünü atan Trabzonspor ise ilk deplasman galibiyetini de almış oldu. Bordo-Mavililer geride kalan 3 deplasman maçında Gaziantepspor'a 1-0, Aytemiz Alanyaspor'a 3-0 ve Kardemir Karabükspor'a da 4-0 mağlup olmuştu.

Haftanın dev maçında Galatasaray ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk 7 maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, taraftarı önünde Trabzonspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor.

Ligde namağlup yoluna devam eden ve Medipol Başakşehir ile Beşiktaş gibi 17 puanla zirveye ortak olan Galatasaray, sezona beklentilerin altında sonuçlarla başlayan bordo-mavili ekibi puansız göndermeye çalışacak. Trabzonspor, ilk 7 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.

Arena'da ilk gol geldi!

GALATASARAY: 0 - TRABZONSPOR: 1

GALATASARAY-TRABZONSPOR

STAT: Türk Telekom Arena

HAKEM: Fırat Aydınus

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

GALATASARAY: Muslera, Cavanda, Chedjou, Semih, Carole, Tolga, Selçuk, Podolski, Sneijder, Bruma, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Jan Olde Riekerink

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Durica, Uğur, M.Akbaş, Okay, Mehmet, Onazi, Castillo, Bero, N’Doye

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.