SGK İzmir İl Müdürlüğünde önemli buluşma

SGK İzmir İl Müdürlüğünde önemli buluşma

Tüm Bilirkişiler Mesleki ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u makamında ziyaret etti.

Tüm Bilirkişiler Mesleki ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Köktaş'ın İzmir SGK İl Müdürü Yavuz Kurt’u ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Yavuz Kurt SGK'ın değişim içinde gelişimini sürdürdüğünü, elektronik ortamda sigortalılara en yaygın hizmeti sunan Kurum konumunda olduğunu, sigortalıların, emekli aylığı, ölüm aylığı, geçici iş göremezlik (rapor parası), evlenme (çeyiz parası), emzirme, cenaze ödeneği talepleri, sigortasız çalışma ihbar ve şikayetleri gibi birçok konuda yapmış oldukları başvurularıyla ilgili taleplerini ve sorularını Halkla İlişkiler Birimi yoluyla çözüme ulaştığını , gecikme ve olası mağduriyetleri engellediklerini belirtti.

thumbnail-20220921-152948.jpg

Toplantının sonunda önemli STK olan, Tüm Bilirkişiler Mesleki ve Dayanışma Derneği ile SGK İzmir İl Müdürlüğü'nün çeşitli eğitimler ve panellerde bir arada olarak vatandaşın ve adaletin lehine ortak oluşumlarda bulunulacağının kararı alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.