Shazam’dan flaş Apple Music kararı!

Shazam’dan flaş Apple Music kararı!

Apple tarafından satın alınan ve iOS 14’e entegre edilen müzik tanımlama uygulaması Shazam, müzik dinlemek isteyen kullanıcılara oldukça uzun bir süre ile Apple Music aboneliği sunuyor.

Daha öncesinde Apple Music kullanmamış aboneler için sunulan üç aya kadar deneme aboneliği sunuluyordu. Bugüne kadar sunulan en iyi fırsatlardan olan bu kampanya ile kullanıcılara 5 ay ücretsiz Apple Music aboneliği sunuluyor.

Shazam 5 ay ücretsiz Apple Music aboneliği

Apple Music teklifine ulaşmak için iPhone veya iPad’inize Shazam uygulamasını indirin, ardından uygulamadaki büyük Shazam simgesine dokunarak ortamınızda çalan bir şarkıyı tanımlayın. Şarkıyı tanıdıktan sonra, parçayı Apple Music’te çal seçeneğine dokunun. Bu adımda Apple Music için 5 aylık ücretsiz deneme teklifini görüntüleyeceksiniz.

5 ay süre ile hiçbir ücret ödemeden aldığınız aboneliğinizi, sonrasında eğer isterseniz iptal edebilirsiniz. Önceden aylık abonelik kullanmış ve sonrasında ise aboneliğini iptal eden kullanıcılar için bu teklifte sunulan sürenin 5 aydan daha kısa olduğunu da belirtelim. Shazam’ın App Store sayfasına göre, 5 aylık ücretsiz Apple Music deneme teklifi 17 Ocak 2021‘e kadar geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.