Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, başlıyor

Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, başlıyor

Shoexpo-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, sektörü dünya pazarıyla buluşturacak.

Shoexpo – 47. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, 8 Eylül Çarşamba günü kapılarını ziyaretçiye açacak. Fuar İzmir'de düzenlenecek Shoexpo'da önümüzdeki sezon modelleri görücüye çıkacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Ticaret Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve İzmir Ayakkabıcılar Odası iş birliğinde düzenlenecek Shoexpo, 200'ün üzerinde markaya ev sahipliği yapacak. Shoexpo açıldığı gün sosyal sorumluluk projesine de imza atacak. Orman yangınları mağdurlarına destek amaçlı başlatılan ayakkabı kampanyasına destek için hayırseverlerin desteğiyle podyumda yürüyüş düzenlenecek. Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin organize ettiği yürüyüşün ilk gününde sürpriz isimler podyuma çıkacak. İkinci gün ise dizi-sinema ve spor dünyasının önde gelen isimler de yine orman yangınları mağdurları yararına podyuma çıkacak. İzmir'in önde gelen sivil toplum kuruluşu LİYAKAT üyeleri de projeye destek verecek.
projects-5505-1630891065869-erhancelik.jpg
Nobel Expo Kurucu Ortağı Erhan Çelik, İzmir'in "Fuarlar kenti" olduğuna dikkat çekerek "Ayakkabı sektörünün yüzde 40'ına sahip İzmir, Shoexpo ile bu potansiyelini katlayacaktır. Sektörün hedefi 300 milyon ayakkabı ve 1 milyar dolar ihracat. Biz Nobel Expo olarak bu hedefin gerçekleşmesine katkıda bulunmak için uzun süredir çalışıyoruz. İnanıyoruz ki İzmir, Shoexpo ile sektöre damga vuracak" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.