Sibel Uzun’un ilk kitabı “Işığın Şifa Yolu” çıktı

Sibel Uzun’un ilk kitabı “Işığın Şifa Yolu” çıktı

Sibel Uzun’un "Sadece pozitif düşünce gücüyle değil tam ve bütün olduğunuzu unutmayın, şefkatle kendinize yaklaşın" diyen ilk kitabı “Işığın Şifa Yolu” raflarda yerini aldı.

Medya Ege- Medya Ege Köşe Yazarı, Spiritüel Danışman, Koç ve Yazar Sibel Uzun'un ilk kitabı “Işığın Şifa Yolu” raflarda yerini aldı.

Sibel Uzun, Destek Yayınları’ndan çıkan kitabına ilişkin açıklamalarında "Kitap, bir’den bir’e uyanmaya niyet eden herkes için kendine sıklıkla ‘neden ben’ sorusunu soran cevap arayan, yaşamındaki döngülerin üzerine gidilmesi gerektiğini vurgu yapan kolektif bir bilinç ışığında yazıldı aslında. Birdenbire bitişiktir Türkçede bilirsin, buradaki vurgu birliğe uyanmak ve katılmak, unuttuklarımızı hatırlamak, sınırlandırılmış tüm zihin yapımızın farkına varmak. Baştan sona minik dokunuşlarla hatırlatma tuşuna basan farkındalık, içsel keşif, şifa yayan bir kitap. Size sizi sunuyor. Soruların cevaplarını yakalıyorsunuz. Allah’a ve onun sistemde var ettiği her şeye bakış açınızı genişlettiriyor. Sadece pozitif düşünce gücüyle değil tam ve bütün olduğunuzu unutmayın, şefkatle kendinize yaklaşın diyor. Kaynak siz de… Gerisi kitabımızda." ifadelerini kullandı.

fjejkr6wyagzz03.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.