Sıfırdan Patron Nasıl Olunur?

Sıfırdan Patron Nasıl Olunur?

Başarılı iş adamı Serkan Akgöz açıkladı.

Herkesin merak ettiği bu soru sermayesi olmadan, sadece parlak fikri ve girişimciliği sayesinde zirveye yükselmeyi başaran Serkan AKGÖZ ile Sıfırdan Patron Nasıl Olunur konusu üzerine konuştuk.

13162542_1254364921254704_49045228_n

Severek yapmadığın işin patronu olamazsın diyen ve sıfırdan başlayarak Serkan AKGÖZ Otomotiv kuran Serkan AKGÖZ Sektörde emin adımlarla ilerliyor.

İş Hayatınıza Nasıl Başladınız ?

İş hayatına başlama serüvenim üniversitede başladı Web yazılımları üzerine bir çok çalışmam oldu tabi bu esnada bir çok sektörden değerli iş adamları ile tanışma fırsatı buldum benim en çok önem verdiğim husus önce "İnsan ve Çevre edinmek sonra Para kazanmak" İnsanların çoğu işe başlarken hemen para kazanma çabası içine giriyor. Oysa ben, yakaladığım başarıyı para yerine insan biriktirmeye borçluyum. Otomobillere merakım hep vardı bu merakım zamanla profesyonelleşti yani düşünün yolda bir araç görüyorsunuz bu araç şu fiyat şurası boyalı diye bir yorumda bulunuyorsunuz (Gülümsüyor) Hep bir hayalim vardı ve o hayalimi gerçekleştirene kadar çeşitli şirketlerde çalıştım çevre ve tecrübe edindim, zamanı ve günü geldiğinde Serkan AKGÖZ Otomotivi kurdum.

13180907_1254366454587884_1480025361_n

Serkan AKGÖZ Otomotiv diğer Otomotiv firmalarından farklı bunun sebebi nedir ?

Serkan Akgöz Otomotivin diğer firmalarından farkı Kurumsallık biz Kartvizitimizden Web Sitemize, Mail adreslerimizden araç plakalarımıza kadar tamamen kurumsallık adına önemli adımlar atan daima geleceğe yönelik düşünen yenilikçi bir firmayız, işin özü sıradan bir Galerici değiliz, zaten araç portföyümüz bunun açıkça kanıtı.

İzmir'de 13 güzide restoran ve kafeye sponsorsunuz ve aylık olarak ciddi düzeyde reklam gideriniz var.

Evet Şuan İzmir'de insanların çok sık gittiği 13 Mekana Sponsoruz, Reklam çalışmalarımız bizim için çok önemli Serkan Akgöz Otomotivin bugünkü geldiği noktada reklam çalışmalarımızın etkisi büyük.

Girişimci olarak İnsanlar sizi Genç yaşta verdiğiniz kararlar ve cesur yatırımlarınızla tanıyor biraz anlatır mısınız?

Ben Ticaret hayatımda“gereğinden fazla demokratik, gereğinden fazla paylaşmaktan hoşlanır, beyin jimnastiğini çok sever, bazen de karar alması anlıktır” diye de eleştirilen bir insanım. Halbuki bunu çevremdeki insanlar, en fazla çalışma arkadaşlarım da gördü ki, ben en zor zamanlarda, en zor konularda ciddi kararlar alıp şirketimin bugünkü halini oluşturmak için bir çok riske girdim şükür şu anda da geriye bakıp şöyle bir düşündüğümde iyiki o riskleri almış ve şirketimin genişlemesini engellememişim diyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.