Şiirvevideoda, Eylül Ayça Karakuş'un kitabını hediye etti

Şiirvevideoda, Eylül Ayça Karakuş'un kitabını hediye etti

Edebiyata, sanata dair paylaşımların yapıldığı ve yüreklere dokunan şiirlerin okunduğu Şiirvideoda ınstagram hesabında her hafta bir moderatör eşliğinde değerli konuklar ağırlanmaya devam ediyor. 

Sosyal sorumluluk ve farkındalık bilincini artıran canlı yayınların takipçilerine de sürprizler yapılıyor.

Bayramın ilk günü Ömer Dağtekin’in moderatörlüğünde  gerçekleşen canlı yayının konuğu değerli oyuncu Yüksek Ünal oldu.  Keyifli geçen bir saatlik sohbetin ardından Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabının yazarı Eylül Ayça Karakuş, Dağtekin'im daveti üzerine programa katıldı. Kitabından bahseden ve Şiirvideoda canlı yayınına katılıp, şiir okuyacak olan değerli takipçilere imzalı kitabını hediye edeceğini açıkladı. 

0-(6)-088.jpg

Ömer Dağtekin'in hazırlayıp sunduğu canlı yayına Ersin Hoşgenç, Serkan Uçar gibi kıymetli şairler de  katılarak  yayına destek oldular. 

Ersin Hoşgenç'in Şiirvideoda sosyal medya hesabının takipçilerle çok daha fazla büyüyeceğine olan inancını izleyicilerle paylaştı. Yüreği sevgiden geçen, şiirlerin varlığına inanan, hayatı şiir tadında yaşayan herkesin Şiir videoda hesabında varlığına ihtiyacımız var diyerek herkesi bu sayfaya davet etti.

Canlı yayına katılıp sohbet eden, şiirler okuyan takipçilere imzalı kitap hediye edildi. Bayram sonrası adreslere Ne Çok Şey Var Bir Bilsen kitabı yazarından imzalı olarak gönderilecek.

Sıradan olan paylaşımlara inat edebiyat ve sanat içerikli paylaşımların yer verildiği Şiirvideoda hesabına sizleri de bekleriz. 
https://instagram.com/siirvideoda?igshid=cpu70lg6jq1i

0-019.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.